20 Οκτωβρίου 2014

Φλερτάρει με τον Τσίπρα ο κ. Τίποτα

Συνεχίζει το δικό του παιχνίδι ο νέος επίτροπος στην Ε.Ε. Δημήτρης Αβραμόπουλος που παραμένει για λίγες ακόμα ημέρες στη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Ο Δ. Αβραμόπουλος επιμένει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας πρέπει να έχουν ενημέρωση για ότι συμβαίνει και τονίζει σε όλους τους τόνους την ανάγκη εθνικής συνεννόησης και συναίνεσης.
Κόντρα στην γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου και στην άποψη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ότι ο Αλ. Τσίπρας τορπιλίζει την εθνική συνεννόηση, ο Αβραμόπουλος προφανώς κρίνει ότι πρέπει να τύχει άλλης αντιμετώπισης ο «επαναστάτης του γλυκού νερού» της Κουμουνδούρου!
Έτσι, λοιπόν, ο Αλ. Τσίπρας θα περάσει το πρωί της Τρίτης το κατώφλι του Πενταγώνου και θα συναντηθεί με τον Δ. Αβραμόπουλο και τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων. Σε μια χρονική στιγμή που η κυβέρνηση και η ΝΔ επιχειρεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με τους ένστολους, ο Δ. Αβραμόπουλος δίνει…«γήπεδο» στον Τσίπρα για να κάνει το δικό του παιχνίδι…Και να ήταν μόνο αυτός...Τα σχόλια περιττεύουν.

http://www.antinews.gr/POLITIKE/flertarei-me-ton-tsipra-o-abramopoulos/