17 Οκτωβρίου 2014

Ο Γιώργος Βουλγαράκης γελάει με τον Πακιστανό και τους τότε ΑλαβάνοΤσιπραίους!

Θα θυμάστε το περιβόητο "σκάνδαλο των Πακιστανών" με το οποίο μας είχαν ζαλίσει επι εξάμηνο τα κανάλια, προς τα τέλη του 2005. Θυμάστε βέβαια ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικά ο τότε ΣΥΡΙΖΑ του Αλαβάνου ζητούσαν εξεταστικές επιτροπές για τις «απαγωγές των Πακιστανών». Ε διαβάστε γιατί σήμερα μετά από 9 χρόνια ο Βουλγαράκης γελάει μ'αυτή την ιστορία η οποία βέβαια έβαλε κι αυτή το λιθαράκι της στο να του φορτώσουν όλα τα κακά της χώρας.

Δείτε λοιπόν τι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, για την ιστορία των «απαγωγών», που τότε τα κόμματα της αντιπολιτεύσεις τα έριχναν όλα επάνω του:

"Tον Ιούλιο του 2005, στον θετικό απόηχο των Ολυμπιακών Αγώνων, ξεσπάει από το πουθενά το θέμα της «απαγωγής των Πακιστανών»

Σύμφωνα με “το σενάριο” , κουκουλοφόροι των μυστικών υπηρεσιών και ξένοι πράκτορες απήγαγαν, βασάνισαν και ανέκριναν και μέχρις εξοντώσεως Πακιστανούς υπηκόους και όλα αυτά …. με την καθοδήγηση της κυβέρνησης και εμένα προσωπικά !

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης –κατά τη συνήθη πρακτική, ζητούσαν εξεταστικές επιτροπές. Ο τότε πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος,οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Α.Μουσιώτης και του ΚΚΕ Στ.Κόρακας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, Γ.Φελώνης και ο Ι.Σιφακάκης πρωτοστατούσαν στα γεγονότα.

Τα δελτία των οκτώ ,ασχολούνταν μόνο με αυτό το θέμα. Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ήταν μονοθεματικά.

Δεκάδες οργανώσεις και επιτροπές συμπαράστασης ξεφύτρωσαν από το πουθενά και διοργάνωναν εκδηλώσεις συμπαράστασης και διαμαρτυρίας…
Η Διεθνής Αμνηστία και άλλες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις πήραν τη σκυτάλη με προσωπικές καταγγελίες σε βάρος μου.

Το όλο αυτό ζήτημα, που απασχόλησε το δημόσιο διάλογο πάνω από 6 μήνες, στηρίχθηκε κυρίως σε καταγγελίες του Προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας στης Ελλάδα Τζιαβετ Ασλαμ και 6 ακόμα ομοεθνών του.

Μάταια προσπαθούσα τότε να πείσω -ακόμα και συναδέλφους βουλευτές της ΝΔ, ότι όλα αυτά ήταν κατασκευασμένα και ότι ο συγκεκριμένος τύπος εξυπηρετούσε ύποπτα κέντρα που ήθελαν να αποδομήσουν τη κυβέρνηση της ΝΔ και μένα προσωπικά.

Προχθές , γράφτηκε στα ψιλά ότι:

«Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών.

Ο Τζιαβέτ συνελήφθη στο σπίτι του στον Κολωνό και κρατείται στην Ασφάλεια. Το ένταλμα της Interpol είχε εκδοθεί έπειτα από αίτημα των πακιστανικών αρχών, οι οποίες κατηγορούν τον Τζαβέτ ότι απο το 2005 είχε μεσολαβήσει επ’ αμοιβή για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από το Πακιστάν στην Ελλάδα!!

Ο Τζαβέτ Ασλάμ παρουσιάστηκε το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σε βάρος του.»

Καταλάβατε τώρα πώς παιζόταν το παιχνίδι από τότε ;

Λένε πως το ψέμα έχει κοντά πόδια. Έτσι είναι πράγματι. .

Δυστυχώς όμως, παράγει πάντα τα αποτελέσματα του και κανένας ποτέ δεν ελέγχεται διότι το είπε…"


Εμείς απλά να θυμίσουμε:

Απάντηση από την κυβέρνηση για ύποπτες πτήσεις της CIA και απαγωγές ζητούν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ

Να απαντήσει ευθέως η κυβέρνηση εάν χρησιμοποιήθηκαν ελληνικά αεροδρόμια για τις πτήσεις της CIA ζητά το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, ο ΣΥΝ κάνει λόγο για επιχείρηση συγκάλυψης των απαγωγών μεταναστών. Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας επιμένει ότι οι απαγωγές έγιναν.
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Ν.Αθανασάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την υπόθεση των καταγγελιών περί ύποπτων πτήσεων της CIA και του κατά πόσο υπάρχει μυστική συμφωνία για εξυπηρέτηση πτήσεων αμερικανικών υπηρεσιών.

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ.Αντώναρος, κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες περί υπογραφής -επί ελληνικής προεδρίας της ΕΕ- μυστικής συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ για την εξυπηρέτηση πτήσεων αμερικανικών υπηρεσιών, απάντησε ότι το υπουργείο Εξωτερικών δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο, ωστόσο παρέπεμψε για διευκρινίσεις στον τότε υπουργό Εξωτερικών Γ.Παπανδρέου.

Με αφορμή τις δηλώσεις αυτές, ο κ. Αθανασάκης διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει τέτοιου είδους συμφωνία και τόνισε ότι η στάση της κυβέρνησης είναι αχαρακτήριστη. Συνδύασε, δε, τη στάση αυτή της κυβέρνησης με διαρροές που -όπως είπε- γνωρίζει ότι γίνονται από το υπουργείο Εξωτερικών.

Ο κ. Αθανασάκης ζήτησε να απαντήσει ευθέως η κυβέρνηση «εάν χρησιμοποιήθηκαν τα ελληνικά αεροδρόμια για ύποπτες μεταφορές προσώπων προς στρατόπεδα συγκέντρωσης ή όχι» και ζήτησε από την κυβέρνηση να δώσει στοιχεία. Υπογράμμισε, δε, πως ό,τι και εάν συνέβη, έγινε επί ημερών ΝΔ.

ΣΥΝ: Συγκάλυψη των απαγωγών

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κοινότητας των Πακιστανών στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ και τους δικηγόρους Φραγκίσκο Ραγκούση και Γεώργιο Γκουντούνα, για την υπόθεση των απαγωγών μεταναστών.

Ο κ. Αλαβάνος δήλωσε: «Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες, διότι πρώτον η απαγωγή έγινε, ενδεχομένως όπως φαίνεται με παρουσία μυστικών υπηρεσιών ξένων, και δεύτερον ακόμα πιο βαρύ επιχειρείται να συγκαλυφθεί. Οπότε οι ευθύνες είναι συνολικά της κυβέρνησης και μας έχουν κάνει τεράστια εντύπωση οι δηλώσεις και οι τοποθετήσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης του κ. Βουλγαράκη».

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ δήλωσε ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό για το θέμα, το οποίο χαρακτήρισε «κορυφαίο ζήτημα δημοκρατίας και δικαιωμάτων στη χώρα και διάβρωσης των ελληνικών υπηρεσιών από ξένες μυστικές υπηρεσίες».

Ο πρόεδρος της πακιστανικής κυβέρνησης επέμεινε ότι οι απαγωγές έγιναν. Ερωτηθείς για τη στάση της πακιστανικής πρεσβείας, που υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία καταγγελία, ο Τζαβέτ Ασλάμ δήλωσε: «Όσα είχαμε πει είναι αληθινά και επιμένω και σήμερα ότι είναι αληθινά. Έχει ενημερωθεί η πρεσβεία του Πακιστάν. Τώρα γιατί λένε άλλα δεν το ξέρω».

Ο δικηγόρος Φρ.Ραγκούσης σημείωσε: «Ο κ. Βουλγαράκης εξετέθη ανεπανόρθωτο και εξετέθη πολιτικά. Προσπάθησε να καλύψει το θέμα κατά το χειρότερο τρόπο, ηθικά, νομικά και χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις συνταγματικές αν θέλετε διατάξεις που ο ίδιος έχει κληθεί να προστατεύσει».

Ο δικηγόρος Γ.Γκουντούνας παρατήρησε: «Η πακιστανική πρεσβεία στην Αθήνα γνώριζε άριστα από την πρώτη στιγμή το γεγονός ότι υπήρξαν απαγωγές. Από τη δεύτερη ημέρα οι ίδιοι οι συγγενείς των απαχθέντων απευθύνθηκαν στην πρεσβεία, η οποία δεν ασχολήθηκε και τους είπε μόνο πηγαίνετε στην ελληνική αστυνομία. Και μόλις έληξε, όπως έληξε, το φοβερό αυτό επεισόδιο, η πακιστανική πρεσβεία φρόντισε μόνο να δίνει πιεστικές συμβουλές στους απαχθέντες να μην κάνουν καμία καταγγελία».

Newsroom ΔΟΛ