14 Οκτωβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Βγήκε από το χειρουργείο ο Β.Παπαγεωργόπουλος - Επιτυχημένη η νέα τρίωρη επέμβαση αγγειοπλαστικής που υποβλήθηκε!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ένα από τα δύο μπαλονάκια τοποθετήθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη δυσκολία...

Περίπου τρεις ώρες διήρκεσε η νέα αγγειοπλαστική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον διευθυντή του αιμοδυναμικού τμήματος του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης, Γιώργο Μπομπότη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στην επέμβαση τοποθετήθηκαν δύο μπαλονάκια στη δεξιά στεφανιαία σε δύο στενώσεις και τοποθετήθηκαν τρία στέντ σε κεντρική επιμήκη στένωση. Το ένα από τα δύο μπαλονάκια τοποθετήθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη δυσκολία.

Οι γιατροί ήλεγξαν και το αποτέλεσμα της αγγειοπλαστικής επέμβασης που διενεργήθηκε πριν από μια εβδομάδα στην περισπωμένη αρτηρία και διαπίστωσαν ότι λειτουργεί άψογα.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος μεταφέρθηκε στη στεφανιαία μονάδα της καρδιολογικής κλινικής και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την πορεία της υγείας του. Μόλις οι γιατροί κρίνουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο θα μεταφερθεί σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου.
Πηγή: thestival.gr