26 Οκτωβρίου 2014

Το νέο πολιτμπιρό του Αλέξη

Στο ιστορικό μανιφέστο της Ρόζας Λούξεμπουργκ “Η Σοσιαλδημοκρατία στο απόσπασμα” εντρυφεί το τελευταίο διάστημα η σύγχρονη Ρόζα, κατά κόσμον Γιάννα Αγγελοπούλου.

Άλλωστε ολόκληρη η οικογένεια το έριξε στην επανάσταση με προεξέχοντα τον γιο της Παναγιώτη Αγγελόπουλο ο οποίος χτίζει καλύβες για τους φτωχούς στο Ελ Σαλβαντόρ.

Απ’ τη μαύρη εκείνη μέρα που συντελέστηκε το κούρεμα της αρκούδας στις μετοχές της UBS με αποτέλεσμα ο Θόδωρος Αγγελόπουλος να βρεθεί από 5% στο 0,5% ολόκληρη η οικογένεια αποφάσισε να εκδικηθεί τον καπιταλισμό που παράγει κρίσεις στο τραπεζικό σύστημα και χάνονται οι υπεραξίες.

Πρωτοπόρα στον αγώνα κατά της ντόπιας μπουρζουαζίας η Γιάννα Αγγελοπούλου έκοψε ακόμα και το τσιγάρο και καπνίζει μόνο κουβανέζικα παρτάγκας.

Άλλωστε αυτό επιβάλει η αλληλεγγύη στους συντρόφους της Κούβας και ο διεθνισμός στην υπόθεση του σοσιαλισμού.

Στο δρόμο της Γιάννας βαδίζει και ο νεοφώτιστος Μπακούνιν που ακούει στο όνομα Δ. Δασκαλόπουλος.

Ο τύπος αυτός αφού για χρόνια κατάφερε να κοροϊδέψει ολόκληρη την κοινωνία παριστάνοντας τον πρόεδρο των βιομηχάνων χωρίς να είναι βιομήχανος αποφάσισε στα γεράματα να γίνει ο γκουρού του σοσιαλισμού.

Άλλωστε ο Αλέξης Τσίπρας τον προορίζει για μεγάλα αξιώματα και όπως διαρρέει ο Νίκος Παππάς πρόκειται να τον τοποθετήσουν υφυπουργό Γεωργίας αρμόδιο για τα γαλακτοκομικά αφού η οικογένεια Δασκαλόπουλου ήταν οι πρώτοι γαλατάδες των Αθηνών.

Το πολιτμπιρό που στήνει ο Αλέξης Τσίπρας στην Κουμουνδούρου συμπληρώνουν δύο ακόμα προσωπικότητες της δημόσιας ζωής. Πρόκειται για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο υιό και κληρονόμου της Βιανέξ του Παύλου Γιαννακόπουλου ο οποίος θα αναλάβει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το κρίσιμο πόστο του υφυπουργού αθλητισμού για να ελέγχει τα στημένα παιχνίδια και τον γνωστό γελωτοποιό της Μιμής και του εξομολόγου Τιμόθεου, Λάκη Λαζόπουλο

http://lykavitos.gr/archives/144618