27 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ GAY PRIDE ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΡΝΟΣΓΕΡΟΣ; «Είμαι αντίθετος με τις παρελάσεις –Τις κάνουμε για να τις βλέπουμε μεταξύ μας;»

Όλοι οι καραγκιόζηδες ενοχλούνται από τις παρελάσεις των παιδιών ή του Στρατού αλλά σφάζονται για τις παρελάσεις των ξεφτιλισμένων πο@στηδων πάνω στα άρματα...

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μετά το τέλος της παρέλασης, λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας επί της οδού Τσιμισκή, αλλά και για τα κάγκελα που τοποθετήθηκαν κατά μήκος της οδού.

Όπως μεταφέρει το thestival.gr, ο κ. Μπουτάρης δήλωσε: «Εγώ ιδεολογικά είμαι εναντίον έτσι κι αλλιώς. Ένα πράγμα που με ενόχλησε ιδιαίτερα είναι τα κάγκελα. Γιατί τις κάνουμε τις παρελάσεις; Για να τις βλέπουμε μεταξύ μας; Γίνονται που γίνονται, αν δεν τις βλέπει ο κόσμος, τι νόημα έχει;».


Διαμαρτυρίες μενονομένων ηλιθίων

Παράλληλα, υπήρξαν και μικροδιαμαρτυρίες κάποιων πολιτών που βρέθηκαν στην οδό Τσιμισκή για να παρακολουθήσουν τη μαθητική παρέλαση. Όπως όριζε το σχέδιο περιφρούρησης, οι πολίτες έπρεπε να παραμείνουν πίσω από τα κιγκλιδώματα και σε απόσταση 100 μέτρων από την εξέδρα των επισήμων. Η απόφαση της αστυνομίας δυσαρέστησε μερικούς νταήδες γονείς, οι οποίοι άρχισαν τη γκρίνια.





Σημειώνεται ότι τα μέτρα ασφαλείας για την παρέλαση ήταν αυστηρά, ενώ σύμφωνα με το seleo.gr, πέρα από τα κιγκλιδώματα, κλούβες των ΜΑΤ, περιπολικά και δεκάδες αστυνομικοί συντελούσαν τη σημερινή εικόνα του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης, επίσης, είχαν κλείσει, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί τεράστιο μποτιλιάρισμα στους γύρω δρόμους.


Υπενθυμίζεται ότι οι εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό, του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, της απελευθέρωσης της πόλης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου άνοιξαν την Κυριακή με την επίσημη πανηγυρική δοξολογία στην ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.

Σημειώνεται, ακόμη, ότι σήμερα στη συμπρωτεύουσα μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος αύριο στις 11:00 θα παρακολουθήσει την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Λίγο μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα, ο κ. Παπούλιας θα μεταβεί στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου θα συναντηθεί με τον υπουργό Γιώργο Ορφανό, ενώ νωρίτερα στις 10:30 θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού.