28 Οκτωβρίου 2014

Παναθηναϊκός: Για αυτά διαμαρτύρεται... όχι ότι έπαιξαν μπάλα αλλά λέμε τώρα... (video)

Ούτε μία, ούτε δυο αλλά 17 λάθος σφυρίγματα του διαιτητή Καλογερόπουλου σε βάρος του Παναθηναϊκού αποκαλύπτει βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό (1-0), έχοντας όμως αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλο. Όχι άδικα, αφού ο Αθηναίος ρέφερι – ο οποίος μάλιστα έγινε διεθνής (!) – έκανε σωρεία λαθών σε βάρος του. Φίλοι των «πράσινων» έχουν αναρτήσει αρκετά βίντεο στο διαδίκτυο με τα «φαλτσοσφυρίγματα» του Καλογερόπουλου. Ένα από αυτά, συγκεντρώνει 17 λάθη του Αθηναίου διαιτητή σε βάρος του Παναθηναϊκού, τα οποία φανερώνουν την τραγική του απόδοση στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την κακή αντιμετώπιση του «τριφυλλιού», εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό.

Οι φάσεις που ξεχωρίζουν πάντως, είναι η πρώτη εξ αυτών με την κίτρινη κάρτα στον Νίκο Καρέλη πριν καλά-καλά περάσει το πρώτο τέταρτο του ντέρμπι, οι ατιμώρητες καρατιές Μανιάτη και Μιλιβόγεβιτς πάνω στον Πράνιτς, ένα οφσάιντ στο οποίο ο Κροάτης καλύπτεται τουλάχιστον 1,5 μέτρο, το φάουλ από το οποίο ανοίγει το σκορ ο Ολυμπιακός, το πέναλτι που πήρε ο Μήτρογλου και η … ανακάλυψη του χεριού του Πέτριτς στο 92’ με τον Ατζαγκούν να ανακόπτεται σε θέση βολής!

Δείτε το βίντεο: