10 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΝΑ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΜΟΥΦΑ! Αντιπρόεδρος Εφοριακών: Καμία ενημέρωση στις εφορίες για τις 100 δόσεις

Και για να δικαιολογήσει τη μαϊμού είδηση που πλάσαρε, ότι η τρόικα ζήτησε να πάρει πίσω η κυβέρνηση τις 100 δόσεις, βγάζει τον καλοθρεμένο αντιπρόεδρο να μας πει ότι δεν του έχει πάει ακόμα απόφαση... Το ότι την Πέμπτη θα ανοίξει η εφαρμογή στο gsis.gr και όλοι κάνουν διαδικτυακά τις ρυθμίσεις με τους λογιστές τους  δεν το πήρε πρέφα το θρεφτάρι που έχει μείνει στο 80 που τον διόρισε ο Αντρέας και πηγαίναμε και τον παρακαλάγαμε και μας έκανε το βαρύ πεπόνι...

Διαβάστε τι είπε ο εν λόγω κύριος που μας ενημέρωσε ότι η ρύθμιση είναι άχρηστη αφού αν ο άλλος δεν έχει λεφτά και 1000 να τις κάνεις τις δόσεις δεν τον σώζεις, παραβλέποντας ότι άλλο να πληρώνεις 100 ευρώ και άλλο 600...:

Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εφοριακών, Τρύφων Αλεξιάδης δήλωσε ότι «δεν έχει έρθει κανένα χαρτί στις εφορίες για τις 100 ρυθμίσεις και να μην αφήσουν τις ρυθμίσεις που έχουν ήδη κάνει για να μη βρεθούν εκτεθειμένοι».

Μάλιστα όπως είπε στον RealFm 97,8 και στον Κώστα Χαρδαβέλλα και την Αγγελική Λάζου ο κ.Αλεξιάδης «επειδή ζούμε στο Ελλαδιστάν, παρά το γεγονός ότι οι 100 δόσεις ανακοινώθηκαν από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, για να εφαρμοστεί η ρύθμιση πρέπει να βγει μια απόφαση από το υπουργείο Οικονομικών που δεν έχει βγει και δεν ξέρουμε αν θα βγει».

Επισήμανε επίσης ότι οι 100 δόσεις δεν θα είναι για όλους «αλλά για κάποιους» γι αυτό και επέμεινε ότι οι φορολογούμενοι δεν πρέπει να αφήσουν τις ρυθμίσεις που έχουν ήδη κάνει.

Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εφοριακών υποστήριξε ότι ακόμα και οι 100 ρυθμίσεις να εφαρμοστούν δεν θα μαζέψει χρήματα η κυβέρνηση γιατί «δεν έχει νόημα να βάζεις δόσεις σε συγκεκριμένο αριθμό, αν κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει».