09 Νοεμβρίου 2014

«Καρφώνει» τον Τσίπρα η Παπακώστα για το σχολείο «18 Άνω»:«Το επιτελείο του κ. Τσίπρα τον εκθέτει» δηλώνει η υφυπουργός Υγείας

Με αφορμή την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο σχολείο «18 Άνω» αλλά και τις δηλώσεις του  Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τη λειτουργία του σχολείου, η υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα προχωράει σε ολομέτωπη επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε «ντροπή» το γεγονός ότι παραμένει κλειστό το σχολείο για τους θεραπευόμενους της κοινότητας «18 Άνω», σχολιάζοντας ότι είναι ενδεικτικό της αντίληψης της σημερινής κυβέρνησης για τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται οι πολίτες που βρίσκονται στο περιθώριο.

Ωστόσο η κ. Παπακώστα με εντολή της  προς τον Διοικητή του Ψ.Ν.Α., Παύλο Θεοδωράκη, έχει ήδη ζητήσει την άμεση λειτουργία του σχολείου της Μονάδας Απεξάρτησης Τοξικομανών «18 Άνω» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και μέχρις ότου να ομαλοποιηθεί η χρηματοδότησή του από το Υπουργείο Παιδείας, καθώς και την άμεση χρηματοδότηση και κάλυψη των δαπανών του σχολείου από τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι το ετήσιο κονδύλι για τη λειτουργία της Μονάδας Απεξάρτησης Αλκοολικών- Τοξικομανών 18 ΑΝΩ του Ψ.Ν.Α. ανέρχεται στα 6.000 ευρώ, και χρηματοδοτείται από το υπουργείο Παιδείας.

Δείτε πως στηλιτεύει τον Αλέξη Τσίπρα, η Κατερίνα Παπακώστα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter: