29 Νοεμβρίου 2014

Απέραντο φρενοκομείο 28s02fal-thumb-large Σταυρούλα Ξουλίδου, των ΑΝΕΛ. Καταγγέλλει ότι ένας μεσάζων την πλησίασε και της πρόσφερε ώς και τρία εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η προσέγγιση έγινε, δε, με πάσα μυστικότητα: μέσω Facebook. Ως μεσάζοντα κατονομάζει έναν κ. Κουσούρη ή κάπως έτσι, ο οποίος σε μελέτημά του δημοσιευμένο στο Διαδίκτυο υποστηρίζει ότι το (αλλήθωρο ή κάτι τέτοιο) αριστερό μάτι του αλόγου, στο ψηφιδωτό του τάφου στην Αμφίπολη, αποκαλύπτει ότι ο νεκρός είναι ο Αλέξανδρος. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας μόνοι σας. «Απέραντο φρενοκομείο», που είπε ο αείμνηστος… O Φαληρεύς ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Σταυρούλα Ξουλίδου, των ΑΝΕΛ.

Καταγγέλλει ότι ένας μεσάζων την πλησίασε και της πρόσφερε ώς και τρία εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η προσέγγιση έγινε, δε, με πάσα μυστικότητα: μέσω Facebook.

Ως μεσάζοντα κατονομάζει έναν κ. Κουσούρη ή κάπως έτσι, ο οποίος σε μελέτημά του δημοσιευμένο στο Διαδίκτυο υποστηρίζει ότι το (αλλήθωρο ή κάτι τέτοιο) αριστερό μάτι του αλόγου, στο ψηφιδωτό του τάφου στην Αμφίπολη, αποκαλύπτει ότι ο νεκρός είναι ο Αλέξανδρος.

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας μόνοι σας.

«Απέραντο φρενοκομείο», που είπε ο αείμνηστος…

Σ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ