15 Νοεμβρίου 2014

Καταδίκη 36χρονου που καλούσε παιδεραστές για "κολασμένες βραδιές" στην Κάρπαθο

Ένοχος για κατοχή και διάθεση υλικού παιδικής πορνογραφίας κατά συρροή κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου ένας 36χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων στην Κάρπαθο. Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ ενώ κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε να μην ανασταλεί η ποινή του ενόψει της εξέτασης της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Τα στοιχεία που αναφέρονται στην δικογραφία προκαλούν ανατριχίλα, καθώς ο 36χρονος καλούσε παιδεραστές να περάσουν "κολασμένες βραδιές" στην επιχείρησή του, στην Όλυμπο Καρπάθου. Μάλιστα, τους υποσχόταν ότι θα τους έβρισκε παιδάκια, προκειμένου να εκτονώσουν τις ορέξεις τους.

Για να διαφημίζει, μάλιστα, τις "υπηρεσίες" που προσέφερε, χρησιμοποιούσε το διαδίκτυο, με αστυνομικό από τον Καναδά να διαπιστώνει τον Ιανουάριο του 2007, την δράση του 36χρονου.

Να σημειωθεί ότι ελλείψει στοιχείων απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες της παρασκευής υλικού πορνογραφίας ανηλίκων και της αποπλάνησης ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 10 έτη.

Πληροφορίες από dimokratiki.gr
Ανθή Κουτσουμπού
news247