11 Νοεμβρίου 2014

BINTEO-Αδήλωτες οι offshore από Καρατζαφέρη δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Δεν έχουν δηλωθεί στα πόθεν έσχες του Γ. Καρατζαφέρη οι δυο offshore εταιρείες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των ελέγχων ορκωτών ελεγκτών που γίνονται σε βάθος αρκετών χρόνων.

Συνολικά βρέθηκαν 1,6 εκατομμύρια ευρώ σε υπεράκτιες εταιρείες που φέρονται να ανήκουν στον πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ωστόσο, οι ορκωτοί λογιστές ψάχνουν και περισσότερα στοιχεία δηλαδή τις καταθέσεις του αλλά και τα ακίνητά του για να δουν εάν μπορεί να συνδυαστεί κάτι τόσο με τις offshore όσο και με τα ποσά που υπάρχουν σε αυτές.

Το τελικό πόρισμα θα βρίσκεται στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες στα τέλη της εβδομάδας και η Επιτροπή θα συνεδριάσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Σήμερα ο κ. Καρατζαφέρης με δήλωσή του στον ΑΝΤ1 βάζει τέλος στα σενάρια παραίτησής του από την ηγεσία του ΛΑΟΣ λέγοντας μεταξύ άλλων: "Δεν υποχωρώ, δεν υποτάσσομαι, δεν συμβιβάζομαι. Το όλο θέμα είναι προσωπική μου υπόθεση και δεν αφορά το κόμμα. Αυτό εννοούσα με τη φράση μου στην ανακοίνωση που αφορά την 'απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος'. Τέλος τονίζω και κάνω σαφές ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την ηγεσία του κόμματος".

Ενδεχομένως το μεσημέρι από την εκπομπή του ο κ. Καρατζαφέρης αποφασίσει να κάνει νέα παρέμβαση αλλά και ο ίδιος περιμένει τα επίσημα στοιχεία από τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών.