17 Νοεμβρίου 2014

Η καλλονή που εξαφανίστηκε -Η Μις Ονδούρα χάθηκε πριν από τα καλλιστεία για την Μις Κόσμος [εικόνες]

Η μυστηριώδης εξαφάνιση μίας διαγωνιζόμενης για το στέμμα της Μις Κόσμος απασχολεί την αστυνομία. Πρόκειται για την Μαρία Χοσέ Αλβαράδο, η οποία αναμενόταν στο Λονδίνο για τα καλλιστεία αυτή την εβδομάδα.
Η 19χρονη Μις Ονδούρα εξαφανίστηκε με την αδερφή της, Σοφία, μετά από το πάρτι γενεθλίων ενός φίλου τους στη χώρα τους. Αν και η αστυνομία υποστήριζε ότι η εξαφάνιση δεν αντιμετωπιζόταν ως έγκλημα, τη Δευτέρα έγινε γνωστό πως συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και ο σύντροφος της αδερφής της Αλβαράδο.

Η τελευταία φορά που είδαν την 19χρονη καλλονή ήταν τη στιγμή που επιβιβαζόταν σε αυτοκίνητο, αποχωρώντας από το πάρτι. Η εξαφάνιση έχει προκαλέσει ανησυχία στην Ονδούρα, όπου τα ποσοστά βίας είναι τρομακτικά. Το Σαν Πέδρο Σούλα, 30 μίλια από τη Σάντα Μπάρμπαρα όπου εξαφανίστηκαν οι δύο κοπέλες, θεωρείται η πρωτεύουσα του εγκλήματος σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 1.200 δολοφονίες το χρόνο.

H Μαρία Χοσέ Αλβαράδο, σύμφωνα με το προφίλ της στην ιστοσελίδα των καλλιστείων Μις Κόσμος περιγράφει τον εαυτό της σαν μία κοπέλα που θέλει να ασχοληθεί με τη διπλωματία, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της παίζει βόλεϊ και ποδόσφαιρο.