10 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ! Ψηφίζει Πρόεδρο ο Βύρων

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για το ποια στάση πρόκειται να κρατήσει στην ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος έκανε καθοριστικό άνοιγμα στη ΝΔ, ανατρέποντας τα έως σήμερα γνωστά δεδομένα.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής δηλώνει σε συνομιλητές του ότι «αν καταφέρει η κυβέρνηση να μαζέψει τον Φεβρουάριο 179, θα είμαι 180ός». Ωστόσο, αυτό δεν προκαλεί καμία εντύπωση, καθώς, παρότι ο Βύρων Πολύδωρας διεγράφη τον Δεκέμβριο του 2013 από τη ΝΔ, όλοι γνωρίζουν ότι πάνω απ’ όλα βάζει την παράταξη.

Από εκεί και πέρα, όμως, η στάση αυτή του κ. Πολύδωρα δείχνει τη βαριά ευθύνη που έχουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές, που με την ψήφο τους θα κρίνουν πολλά για το μέλλον της χώρας. Την ίδια στιγμή, και ένας άλλος ανεξάρτητος βουλευτής, ο Πέτρος Τατσόπουλος, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε ότι αν ήταν στην αντίστοιχη θέση του, θα ήταν ο ίδιος ο 180ός…

Όπως καταλαβαίνετε, τίποτα δεν έχει τελειώσει με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

http://www.paraskhnio.gr/psifizei-proedro-o-vyron/