08 Νοεμβρίου 2014

Ερνέστο Τσε Αλέξη και Γιάννα Λούξεμπουργκ...

Μεγάλο γεγονός. Η Γιάννα συνάντησε τον πρωθυπουργό και στη συνέχεια θα δει και τον Αλέξη Τσίπρα. Το «σύστημα Αγγελοπούλου» κατάφερε να περάσει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης την μεγάλη είδηση της «οικουμενικότητας» της Μεγάλης Κυρίας με αποτέλεσμα να μπορέσει να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο η κ. Αγγελοπούλου.
Άλλωστε, αυτός είναι ο στόχος της. Να μη χαθεί στον «σορό» των υπολοίπων ποταπών ειδήσεων και προσώπων που κέρδισαν 15 λεπτά δημοσιότητας και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Και κάνει το παν για να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Έτσι, συναντήθηκε με τον Αντ. Σαμαρά αλλά αυτός έξυπνα κατάλαβε ότι πάει να του στήσει επικοινωνιακό σόου και το ραντεβού έγινε εκτός Μαξίμου.

Διότι για σκεφτείτε τη Γιάννα να επισκέπτεται το Μαξίμου μαζί με καμιά εκατοστή κάμερες. Ούτε η Μέρκελ δεν θα είχε τέτοια δημοσιότητα.

Έτσι βρέθηκαν κάπου εκτός έδρας, τα είπαν στα όρθια για το συνέδριο του ιδρύματος Κλίντον που θα γίνει στην Ελλάδα του χρόνου και ο καθένας πήγε στη δουλειά του.

Από την άλλη σε εκκρεμότητα είναι το ραντεβού της Γιάννας με τον Τσίπρα το οποίο δεν έχει κλειστεί αλλά είναι σίγουρο ότι θα γίνει. Ο Αλέξης περιμένει πώς και πώς να συναντηθεί με την... Γιάννα Λούξεμπουργκ επειδή όπως όλοι ξέρουμε πρόκειται για ένθερμη υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ και φανατική... αντισυστημική.

Να υποθέσουμε ότι το ραντεβού αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί στην ποταπή Κουμουνδούρου. Πώς να πάει η Λαίδη εκεί κάτω από τη Ομόνοια; Πώς θα αντέξει σ' αυτά τα φτωχά γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Επομένως, περιμένουμε με αγωνία τον τόπο του ραντεβού και τις φωτογραφίες του Ερνέστο Τσε Αλέξη με την Γιάννα Λούξεμπουργκ.

Ίσως να τραγουδήσουν μαζί το «Bandiera Rossa. Avanti popolo».