05 Νοεμβρίου 2014

«Τα γεγονότα είναι με τον Σαμαρά, επειδή αυτός τα δημιούργησε»

Ξεκάθαρη στήριξη στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έναντι του Αλέξη Τσίπρα προσφέρει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, μέσω των “Νέων”, καθώς στο σημερινό κύριο άρθρο της εφημερίδας διατυπώνονται κρίσεις για τους δυο πολιτικούς αρχηγούς.

Με αφορμή δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα στην εφημερίδα, για το πώς θα αξιοποιηθούν τα 11,5 δισεκατομμύρια ευρώ που είναι… παρκαρισμένα στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, αλλά και συνολικά τη στρατηγική της Ελλάδας για την έξοδο από το Μνημόνιο και την επόμενη ημέρα της χώρας, τα “Νέα” υπογράφουν ένα editorial στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, όπου παίρνουν ξεκάθαρη θέση υπέρ του Αντώνη Σαμαρά.

Αφού σημειώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να μην αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί, και εκείνη που… έρχεται για την Ελλάδα, σημειώνουν με νόημα: “Τα γεγονότα είναι μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά, επειδή αυτός τα δημιούργησε”.

Πιστώνουν έτσι στον Πρωθυπουργό όσα προηγήθηκαν αυτά τα δυο κρίσιμα για την Ελλάδα χρόνια, στην προσπάθεια να αποφευχθεί η χρεοκοπία και να καταφέρει η χώρα να σταθεί στα πόδια της.

http://ysterografa.gr/