14 Νοεμβρίου 2014

Ζητά και αποζημίωση ο παιδεραστής Στίβεν Κόλινς

Ισχυρίζεται ότι η σύζυγός του Φέι Γκραντ θα πρέπει να τον αποζημιώσει επειδή πλέον δεν μπορεί να βρει δουλειά μετά το ηχητικό ντοκουμέντο που διέρρευσε στα media

Στην αντεπίθεση περνά ο ηθοποιός Στίβεν Κόλινς, που έγινε γνωστός από τη σειρά «7th Heaven», απαιτώντας αποζημίωση ενός εκατομμυρίου δολαρίων από τη σύζυγό του επειδή κατέγραψε κρυφά ομολογία του ότι ασελγούσε σε παιδιά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ.

Η Φέι Γκραντ εμφανίστηκε στο δικαστήριο το πρωί της Τετάρτης για την πρώτη ημέρα της δίκης του διαζυγίου τους, ωστόσο μπορεί ο διάσημος ηθοποιός δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, αλλά ο δικηγόρος του έκανε γνωστό το νέο του αίτημα.

Ισχυρίζεται, βάσει του εγγράφου, ότι η Φέι θα πρέπει να τον αποζημιώσει επειδή πλέον δεν μπορεί να βρει δουλειά μετά το ηχητικό ντοκουμέντο που διέρρευσε στα media. Επισημαίνει ακόμα πως δεν είχε κανένα δικαίωμα να τον καταγράψει κρυφά στο γραφείο του θεραπευτή του.

Εκτιμάται πως θέλει να αφαιρεθεί το ποσό από το μερίδιό της κατά το χωρισμό της κοινής τους περιουσίας που αποτιμάται σε περίπου 14 εκατομμύρια δολάρια.