18 Νοεμβρίου 2014

"Ματάκιας" ο Έλβις Πρίσλεϊ (;) Δεν τον... συγκινούσε το μαύρο νεγκλιζέ της Πρισίλα

Είναι γνωστός ως ο βασιλιάς του ροκ εν ρολ, αλλά το βιβλίο ενός καθηγητή του πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, τον ανακηρύσσει βασιλιά των... προκαταρκτικών! Ο λόγος για τον αξεπέραστο Έλβις Πρίσλεϊ, για τον οποίο αποκαλύπτονται "πιπεράτες" λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής.

Και τι δεν αναφέρεται στο βιβλίο αυτό. Ότι ο Έλβις έβαζε την σύζυγό του, Πρισίλα Μπολιέ να προσποιείται πως κάνει έρωτα με μία άλλη γυναίκα ενώ εκείνος τις βιντεοσκοπούσε. Ότι μετά την γέννηση της κόρης του Λίζα Μαρί, ο "Βασιλιάς" αρνούνταν να κοιμηθεί με την Πρισίλα. Ότι όταν πέθανε φορούσε χρυσές μεταξωτές πιζάμες με τα χέρια και τα πόδια του παγωμένα.

Ο "Βασιλιάς" είχε μία άσβεστη πείνα για φαγητό, ναρκωτικά, πανάκριβα δώρα για τους φίλους του και (καμία έκπληξη) γυναίκες και σεξ, ειδικά σεξ με παρθένες γυναίκες!

Το βιβλίο που τα λέει όλα!

Τα σεξουαλικά μυστικά του Έλβις αποκαλύπτονται σε ένα νέο βιβλίο που τιτλοφορείται "Elvis Presley: A Southern Life" κι έγραψε ο Joel Williamson κι εκδόθηκε από την Oxford University Press.

"Το σεξ με τον Έλβις είναι υπερεκτιμημένο!"

Ο Williamson περιγράφει πολλές ιστορίες, οι οποίες αναφέρουν πως ο Έλβις έπειθε γυναίκες να περάσουν μαζί του τη νύχτα, χωρίς αυτό να αποκλείει μία απλή... μητρική συντροφιά, αφού πολύ απλά δεν ήθελε να μείνει μόνος του.

Ωστόσο, οι επιδόσεις του στο κρεβάτι συχνά... εξευτελίζονταν από τις "κατακτήσεις" του, αφού η ηθοποιός Cybill Shepard ομολόγησε πως είχε μία σύντομη σχέση μαζί του στο Μέμφις, το καλοκαίρι του 1972, με το σεξ που έκαναν να το θεωρεί υπερτιμημένο!

Εκείνος βεβαίως δεν πτοούνταν κι εκμεταλλευόταν τον... σεξουαλικό πόλεμο που του έκαναν οι γυναίκες, μέχρι και τον θάνατό του το 1977, όταν ήταν 42 ετών.

Η γνωριμία με την Πρισίλα

Όταν ο Έλβις ήταν στρατιώτης, σε μία βάση στην Γερμανία τον Δεκέμβριο του 1958, πολλές όμορφες γυναίκες... εθεάθησαν μαζί του, ωστόσο η 14χρονη τότε Πρισίλα, της οποίας ο πατέρας ήταν στρατιωτικός, σύχναζε σε ένα club, όταν ζήτησε από έναν πιλότο να τη γνωρίσει με τον Έλβις.

"Ο Έλβις έκανε έρωτα στην Πρισίλα με κάθε τρόπο διείσδυσης"
Όπερ και εγένετο, με την πρώτη τους βραδιά να περιγράφεται... γλαφυρά: "Της έκανε έρωτα με κάθε τρόπο διείσδυσης. Ήταν σα να ήθελε ο Έλβις να είναι η παρθενιά της Πρισίλα ένα ακόμη πράγμα που έπρεπε να κατακτήσει", αναφέρει το βιβλίο, με την Πρισίλα να μένει μαζί του τους έξι μήνες που βρισκόταν στη Γερμανία.

"Της έμαθε πως να κάνει έρωτα με διάφορους τρόπους", ενώ η Πρισίλα έγραψε στο βιβλίο της Elvis and Me, πως τον ικέτευε για τον έρωτά του αλλά εκείνος αρντούνταν. "Εξασκούσε την τέχνη των προκαταρκτικών χωρίς διείσδυση. Όταν έκανε έρωτα, όπως και όταν ερμήνευε, το εξαιρετικό ταλέντο του Έλβις γινόταν με το στόμα...", συνεχίζει ο Williamson.

Παρέα με τρεις 14χρονες!

Όταν επέστρεψε από την Γερμανία και... πολλές γυναίκες μετά, ο "Βασιλιάς" πέρασε ένα βράδυ "παρέα" με τρεις 14χρονες κοπέλες οι οποίες έπαιζαν μαξιλαροπόλεμο, αντάλλαζαν φιλιά και πάλευαν μαζί του.

Όμως τα παιχνίδια δεν σταματούσαν εκεί. Ο Έλβις έπαιζε με την Πρισίλα τον... γιατρό, πολλές φορές με την συμμετοχή και μίας τρίτης κοπέλας, ενώ ο Πρίσλεϊ παρακολουθούσε, κινηματογραφούσε κι έπαιρνε μέρος!

Φωτογράφιζαν ο ένας τον άλλον με μία polaroid και κρατούσαν τις φωτογραφίες σε μία ασημένια θήκη, όμως όλα αυτά πριν τον γάμο τους (ο οποίος παρεμπιπτόντως αποφασίστηκε από τον... μάνατζερ του Έλβις).

Με το ζόρι παντρειά...

Ο γάμος έγινε τον Μάιο του 1967, όμως τελείωσε ένα χρόνο μετά αφού ο Έλβις αρνούνταν να... πλησιάσει την Πρισίλα, μετά την γέννηση της κόρης τους. Πριν μάλιστα γεννηθεί καν η Λίζα Μαρί, ο Πρίσλεϊ πρότεινε να χωρίσουν, όμως αφού είδε την Πρισίλα να σοκάρεται, έδωσε μία παράταση...

Η σύζυγός του δεν το έβαζε κάτω και επιστράτευε τα... μεγάλα μέσα. Προσπαθούσε να τον αποπλανήσει φορώντας ένα μαύρο νεγκλιζέ, αλλά μάταια, με τον Έλβις να προτιμά να συμμετάσχει σε ένα "πάρτι οργίων" με πολλές χορεύτριες...

Η Πρισίλα προσπάθησε να εγκατασταθεί στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς και είπε "όχι άλλοι καθρέφτες που "βλέπουν" από την άλλη πλευρά, όχι άλλα σεξουαλικά πάρτι", όμως κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε.

Αυτές και κυριολεκτικά πολλές ακόμη "καυτές" λεπτομέρειες, περιγράφονται στο βιβλίο του Joel Williamson...


Πηγή: dailymail.co.uk