26 Νοεμβρίου 2014

Κρατούμενος άφησε εγκύους τέσσερις γυναίκες αστυνομικούς

Εκτός από σκληρός διακινητής ναρκωτικών, παραλίγο δολοφόνος και αρχηγός συμμορίας μέσα στην φυλακή, ο Τέιβον Γουάιτ, ήταν και «καρδιοκατακτητής». Κατά την διάρκεια του εγκλεισμού του με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ο Γουάιτ γνωστός και ως «μπουλντόγκ» -από το όνομα της γνωστής ράτσας-, εκτός από τις παράνομες δραστηριότητες του, κατάφερε να αφήσει εγκύους τέσσερις γυναίκες αστυνομικούς που ήταν υπεύθυνες για την ασφάλεια της πτέρυγάς του.

Ο Γουάιτ, «εξέχον μέλος» της συμμορίας «Black Guerilas» άσκησε τέτοια γοητεία στις θηλυκές αστυνομικίνες που οι δύο από αυτές, έφτιαξαν το… τατουάζ με το πρόσωπο του επάνω στο κορμί τους… Μάλιστα, στην φυλακή της Βαλτιμόρης, μια από τις ποιο διεφθαρμένες στις ΗΠΑ, ο Γουάιτ, έχει μετατραπεί σε σταρ, αφού σε λίγες μέρες θα καταθέσει σε υπόθεση χρηματισμού στην οποία εμπλέκονται πέντε δεσμοφύλακες. Ο ίδιος άλλωστε, κατάφερε να δημιουργήσει δίκτυο ναρκωτικών και εμπορίας όπλων μέσα στη φυλακή, γεγονός που του απέφερε πολλά χρήματα και… γυναίκες.

Ωστόσο ο κ «Μπούλτνογκ», εκτός του ότι πρέπει να λογοδοτήσει εκ νέου στην δικαιοσύνη, είναι αναγκασμένος σαν πατέρας πλέον 4 παιδιών να αναλάβει και άλλες ευθύνες…