12 Νοεμβρίου 2014

ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙΣ; Σπυρόπουλος: «Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου»

Εμείς τα λέμε και τα γράφουμε εδώ και δυο χρόνια για τον Σπυρόπουλο ειδικά πριν μερικούς μήνες όταν αποκαλύφθηκε το ρουσφέτι του σε επιχειρηματία που κατέληξε να τον ερευνά ο εισαγγελέας (και φυσικά δεν υπάρχει εξέλιξη στην έρευνα).

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Πλέον δεν έχει κανένα νόημα να επανέλθουμε στην περίπτωση του πιο άθλιου ρουσφετιού του Βενιζέλου, που ο Σαμαράς (δυστυχώς) διατηρεί ακόμη στην θέση του.

Ας τον λουστούνε τώρα στο Μαξίμου.

Ροβέρτος Σπυρόπουλος: "Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου" (ΗΧΗΤΙΚΟ)
"Να συνεισφέρει το κράτος ώστε όλοι να έχουν την ίδια περίθαλψη", διευκρίνισε
 
Σε παρερμηνεία απέδωσε ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος το σάλο που προκλήθηκε περί εξάρτησης των παροχών υγείας από τον αριθμό ενσήμων του κάθε ασφαλισμένου.

Μιλώντας στα παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, του Νίκου Ευαγγελάτου, είπε πως έθεσε το ερώτημα «ποιες θα πρέπει να είναι οι αναγκαίες προϋποθέσεις για να θεμελιώνει ένας ασθενής δικαίωμα παροχής υγείας»…

Διευκρίνισε πως αυτό που είπε … είναι «ο κρατικός προϋπολογισμός να συνεισφέρει ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν την ίδια περίθαλψη καθώς κάτι τέτοιο δεν το κάνουν τα ασφαλιστικά ταμεία».

Παραδέχθηκε εμμέσως ότι τα ταμεία αντιμετωπίζουν προβλήματα ενώ ζήτησε να γίνει διαχωρισμός του ασφαλιστικού από το προνοιακό πεδίο λέγοντας πως εάν δεν γίνει κάτι τέτοιο … αφήνουμε κερκόπορτες στην εισφοροδιαφυγή.


Είπε επίσης πως το υπουργείο Εργασίας δεν έχει διαφορετική άποψη σημειώνοντας ότι οι ερμηνείες που μου δόθηκαν δεν μου αντιστοιχούν.