15 Νοεμβρίου 2014

Ουγκάντα: Θα συλλάβουν ποπ σταρ γιατί πρώην της έβγαλε γυμνές φωτογραφίες στη φόρα

Η Desire Luzinda είδε τις πιο προσωπικές της στιγμές να δημοσιεύονται σε όλο το διαδίκτυο και τώρα έχει να αντιμετωπίσει και το νόμο της χώρας

Να συλληφθεί με την κατηγορία της «ανήθικης συμπεριφοράς» κινδυνεύει μια ποπ σταρ της Ουγκάντας, αφού ο πρώην της φίλος έβγαλε στο διαδίκτυο γυμνές της φωτογραφίες.

Η Desire Luzinda έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες αυτές, ενώ ο υπουργός Ηθικής και Ακεραιότητας της χώρας δήλωσε πως θα πρέπει να γίνει έρευνα και να συλληφθεί για πορνογραφία!

Η 26χρονη τραγουδίστρια, που είναι και μητέρα μιας μικρής κόρης, δήλωσε στο BBC που επικοινώνησε μαζί της: «Ήμουν ερωτευμένη. Δεν έχω βγάλει ποτέ γυμνές φωτογραφίες. Η μητέρα μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: "σε είχε ναρκώσει, ήσουν μεθυσμένη; Γιατί εσύ δεν είσαι έτσι" και δεν είχα τι να της απαντήσω».

Η ίδια ζήτησε συγγνώμη από όσους προσέβαλε με τη συμπεριφορά της και ευχαρίστησε όσους της συμπαραστέκονται. «Εμπιστεύθηκα έναν άντρα που αγαπούσα. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για το ότι έχασα το μυαλό μου και τράβηξα αυτές τις φωτογραφίες. Αυτό το άτομο δεν καταχράστηκε μόνο την εμπιστοσύνη μου, αλλά τώρα θέλει να με καταστρέψει», λέει.