03 Νοεμβρίου 2014

Οι ροζ ιστορίες πρώην υπουργού, ο παρεμβαλλόμενος δημοσιογράφος, η επιστροφή στη γυναίκα του και στο… ΠΑΣΟΚ!

Αρχές του καλοκαιριού το πανελλήνιο… συγκλονιζόταν από την ερωτική ιστορία του πρώην υπουργού που εγκατέλειπε την οικογενειακή του εστία για τα μάτια όμορφης δεσποινίδος, η οποία για ένα μικρό χρονικό διάστημα είχε διατελέσει ιδιαιτέρα γραμματεύς του (δις) αντιπροέδρου της κυβερνήσεως Ευαγγέλου Βενιζέλου.
Μέχρι να εξέλθει το θέρος ο εν λόγω πρώην υπουργός είχε επιστρέψει στας αγκάλας της νομίμου συζύγου του και η περί ης ο λόγος δεσποινίς είχε μια σύντομη περιπέτεια (κι εδώ είναι η 1η είδηση) με έγγαμο δημοσιογράφο, ο οποίος είναι νυμφεμένος με συνάδελφό του.

Ο πρώην υπουργός κατά την περίοδο της εξωσυζυγικής δραστηριότητας είχε εξοκείλει και πολιτικά αφού είχε αφήσει το ΠΑΣΟΚ και στήριξε εκλογικά το… ναυαγισμένο σχήμα ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία, παρευρισκόμενος δε και στις δημόσιες συγκεντρώσεις του.


Τώρα, μαζί με την επιστροφή του στην οικογενειακή εστία, ο Πάνος Μπεγλίτης, επέστρεψε και στο ΠΑΣΟΚ, συντρώγοντας χθες (2η είδηση) μετά του προέδρου Βενιζέλου και άλλων (λησμονημένων) τέως συναδέλφων του!


http://lykavitos.gr/archives/146290