12 Νοεμβρίου 2014

Στύλιος προς Βούτση: Το ψέμα και η υποκρισία δεν μπορεί να κερδίζει πλέον

Με καθυστέρηση ημερών απάντησε ο αποπεμφθείς υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος στη δήλωση του γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την περασμένη εβδομάδα είπε ότι ο κ. Στύλιος βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που δεν ψήφισαν τις άρσεις ασυλιών της Χρυσής Αυγής.

«Το ψέμα και η υποκρισία δεν μπορεί να κερδίζει πλέον, ούτε ο λαϊκισμός», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, τη στιγμή μάλιστα που ο κ. Βούτσης εκ των υστέρων διευκρίνισε ότι αναφερόταν στην περίπτωση της ψηφοφορίας για την άρση της ασυλίας του Πέτρου Τατσόπουλου για τα όσα ο τότε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε καταλογίσει στη Χρυσή Αυγή στα επεισόδια στο θέατρο «Χυτήριο» και όχι σε άρση ασυλίας χρυσαυγίτη βουλευτή.

«Ελπίζω να παραιτηθεί κάποτε και ο ΣΥΡΙΖΑ από τις πρακτικές του χθες και από τα παιχνίδια με τις δημοκρατικές αξίες», σημειώνει στη γραπτή του δήλωση ο κ. Στύλιος, ενώ επανερχόμενος στην υπόθεση της αποπομπής του εξακολουθεί να κάνει λόγο για παρερμηνεία των λεγομένων του και τονίζει: «Είναι μεγάλη υποκρισία και λαϊκισμός η παρερμηνεία όσων είπα σε μια ατυχή στιγμή για την οποία υπέβαλα την παραίτησή μου.»

Πηγή: http://www.skai.gr/