10 Νοεμβρίου 2014

Η Βουλή προσέλαβε δημοσιογράφο για την επικοινωνιακή προβολή κοινοβ. εκπρ του ΣΥΡΙΖΑ!

Οι βασικές διαπιστώσεις είναι τρεις:
- Ο άλλοτε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής συναντά λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει (έλλειψη όρασης) τη συμπάθεια του συνόλου του πολιτικού κόσμου.
- Η Βουλή έχει περάσει, κι όχι άδικα, στο σύνολο σχεδόν της κοινωνίας ως τόπος εξώφθαλμης εξυπηρέτησης των βουλευτών και των υπαλλήλων της.
- Η ελληνική κοινωνία εξακολουθεί να χειμάζεται οικονομικά.

Με βάση τις παραπάνω διαπιστώσεις, τουλάχιστον... προκλητική η απόφαση του Προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη να συναινέσει στο αίτημα του προαναφερθέντος βουλευτή και του κόμματός του και να προχωρήσει η Εθνική Αντιπροσωπεία σε πρόσληψη δημοσιογράφου που ν’ απασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τα επικοινωνιακά του κ. Κουρουμπλή.

Μη λησμονούμαι ότι ο κ. Κουρουμπλής είναι βουλευτής από το 1996 κι ουδέποτε η Βουλή έκανε ένα τέτοιου είδους βήμα και στο κάτω-κάτω της γραφής γιατί δεν την προσλάμβανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος και γενναία κρατική χρηματοδότηση λαμβάνει πλέον και μεγάλο αριθμό μετακλητών υπαλλήλων, προσλαμβάνει δια νόμου;


Πρόκειται, πάντως, για γυναίκα δημοσιογράφο, κοινοβουλευτική συντάκτρια που προσελήφθη με 8μηνη (χρήσιμη στην προεκλογική περίοδο, όπως και να το κάνουμε) σύμβαση.