24 Νοεμβρίου 2014

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! "Οι Αμερικάνοι εφιστούν την προσοχή Σαμαρά στο ξέπλυμα χρήματος από Σαββίδη-Μελισσανίδη"

Ρε τρόμπα, είπαμε να είσαι υπάλληλος του Μαρινάκη, ΟΚ! Αλλά να γράφεις τέτοιες μαλ@κίες που ούτε ο Μαρινάκης δεν θα έγραφε, πάει πολύ... Διαβάστε τι γράφει ο στόκος που μασάει τα λεφτά του Μαρινάκη:

Ο ΟΠΑΠ, ο Ιβάν, οι Ρώσοι και οι Αμερικανοί
Το μεγάλο παρασκήνιο στις ... μεγάλες μπίζνες

Διαχρονικά πίσω από τις μεγάλες μπίζνες υπήρχε και θα εξακολουθήσει να υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο. Αυτή τη στιγμή, το μεγαλύτερο πρόβλημα για την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά εστιάζεται στις αποστάσεις που έχουν αρχίσει να κρατούν από το Μαξίμου οι ισχυροί, εντός και εκτός Ελλάδος. Και επειδή το παιχνίδι σε αυτή τη φάση θα κριθεί από τα «θέλω» των ξένων, η πληροφορία που θέλει τους Αμερικανούς να έχουν ενοχληθεί με τα όσα βλέπουν εντός ελληνικής επικράτειας δεν μπορεί παρά να αξιολογηθεί ως σημαντική. Συγκεκριμένα, η πρεσβεία των ΗΠΑ φέρεται να μεταφέρει στην Ουάσινγκτον μια εικόνα που μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στον κ. Σαμαρά.

Eιδικότερα, οι εδώ επιτετραμμένοι των ΗΠΑ έχουν αρχίσει να σχηματίζουν την εντύπωση ότι η Ελλάδα επί των ημερών της δικομματικής κυβέρνησης έχει μετατραπεί σε «πλυντήριο» ρωσικών κεφαλαίων, τα οποία «μεταναστεύουν» στον ευρωπαϊκό βορρά. Ενδεικτικά αναφέρουν την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΠΑΠ, αλλά και στις εν Ελλάδι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη. Οι Αμερικανοί χρεώνουν στην κυβέρνηση ότι όχι μόνο ανέχεται, αλλά και ενθαρρύνει τις σχετικές «επενδύσεις». Αλλωστε, όπως λένε, τόσο ο μικρομέτοχος του ΟΠΑΠ όσο και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ «χτίστηκαν» επιχειρηματικά από την κυβέρνηση Σαμαρά. Επειδή ο Καραμανλής πήγε αδιάβαστος όταν οι Αμερικανοί διαπίστωσαν τις δουλειές που δρομολογούσε με τους Ρώσους, καλό θα ήταν να προσέχουν στο Μαξίμου τους Τσέχους, τους Ρώσους και τους κάθε λογής και προέλευσης λαθραίους της επιχειρηματικής ζωής…

http://www.parapolitika.gr/Contents%2fItem%2fDisplay%2f128802