15 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ! Η Huffington Post Greece ανακοινώνει τους δημοσιογράφους της

Καθήκοντα Εditorial Director της Huffington Post Greece αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Σοφία Παπαϊωάννου, όπως ανακοινώθηκε από την 24ΜEDIA που αποτελεί τον media partner της ελληνικής έκδοσης.

Ο Νίκος Άγουρος, με θητεία στη Διεύθυνση Σύνταξης του μηνιαίου περιοδικού VIMAMEN αναλαμβάνει τα καθήκοντα του διευθυντή σύνταξης, ενώ ο Παύλος Τσίμας δημοσιογράφος με 35ετή πορεία στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα αναλαμβάνει σύμβουλος έκδοσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

H Huffington Post αποτελεί μια ψηφιακή πλατφόρμα όπου συνυπάρχουν και αρθρογραφούν γνωστοί και άγνωστοι στο ευρύ κοινό άνθρωποι, αρκεί να έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν, πλαισιωμένοι από μια βραβευμένη με Πούλιτζερ ερευνητική δημοσιογραφική ομάδα με συνεργάτες παγκοσμίως.

Η Huffington Post Greece θα παράγει πρωτογενές ειδησεογραφικό περιεχόμενο, θα αναδεικνύει ενδιαφέρουσες ιστορίες και θα συνδέει τους αναγνώστες με πηγές πληροφόρησης από όλο τον κόσμο.

Η επιτελική αυτή ομάδα, δίνοντας έμφαση στη δημοσιογραφική έρευνα, θα πλαισιώνεται από μια αρχικά 20μελή δημοσιογραφική ομάδα που θα παράγει ειδησεογραφικό περιεχόμενο σε ποικίλες μορφές (ρεπορτάζ, βίντεο, ακουστικά αρχεία, κείμενα γνώμης, blogs κα).