13 Νοεμβρίου 2014

Άδωνις: Ο Φορτσάκης είναι σύγχρονος ήρωας-Φυσικά και δεν έχω offshore και ο Σκουρλέτης το ξέρει

«Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι στην αθλιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να αντισταθεί» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη που ζήτησε να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ.

«Βγάλανε ένα πρωτοσέλιδο για να με συνδέσουν εμένα και τον συνάδελφό μου τον Θάνο Πλεύρη με τα σούπερ πούμα και τον κ.Καρατζαφέρη. Δεν μπαίνω στην ουσία να κρίνω αν είναι αθώος ή ένοχος ο κ.Καρατζαφέρης. Θα κρίνει η δικαιοσύνη αλλά τα στοιχεία είναι πολύ επιβαρυντικά» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στον RealFm 97,8 και στον  Μάκη Γεωργίου και τον Τάκη Χατζή.

«Φυσικά και δεν έχω offshore εταιρείες και ο κ.Σκουρλέτης το ξέρει»

Όσο για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε σήμερα στη Νομική Σχολή είπε ότι «ηρεμία δεν είναι να είναι σε κατάληψη τα πανεπιστήμια» και χαρακτήρισε τον πρύτανη σύγχρονο ήρωα: «Ο κ.Φορτσάκης τολμώ να πω ότι είναι ένας σύγχρονος ήρωας» είπε ο κ.Γεωργιάδης.

Επίθεση σε Χαρδούβελη και Σαββαϊδου

​Ράμματα για τη "γούνα" του Χαρδούβελη και της Σαββαϊδου έχει ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το  «ξήλωμα» του ΕΝΦΙΑ από τις 100 δόσεις. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είναι ακόμη ένα γαλάζιο στέλεχος που αντιδρά στην απόφαση της κυβέρνησης να εξαιρέσει τον συγκεκριμένο φόρο από την ρύθμιση των 100 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Ο κ.Γεωργιάδης χαρακτήρισε «τεράστιο επικοινωνιακό λάθος της κυβέρνησης την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ», λέγοντας πως είναι σχεδόν εξωφρενικό το να βάζει αυτογκόλ η ίδια η κυβέρνηση όταν έχει κάνει τόσο σημαντική δουλειά. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM, ο βουλευτής της ΝΔ «άδειασε» ταυτόχρονα τον υπουργό Οικονομικών και την γενική γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, λέγοντας πως «έπρεπε να είχαν συνεννοηθεί πριν βγάλουν τη σχετική εγκύκλιο».