09 Νοεμβρίου 2014

Μεϊμαράκης: "Τον Ιανουάριο θα εκδηλωθούν οι βουλευτές για τον Πρόεδρο" (VIDEO)

Τι δήλωσε στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στην Κοζάνη

Στην Κοζάνη βρέθηκε σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία στην εκδήλωση της τοπικής ΟΝΝΕΔ για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της νεολαίας. Ο Πρόεδρος της Βουλής μίλησε στους παρευρισκόμενους για την οικονομική κατάσταση και τις κινήσεις που καλείται να κάνει η κυβέρνηση στο άμεσο μέλλον.

Μάλιστα, με το δικό του χαρακτηριστικό ύφος εξήγησε πως δεν υπάρχει άλλη λύση για τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης εκτός από την ακολουθούμενη γραμμή στο θέμα της φορολογίας. "Αν μπορούσαμε να μειώσουμε τους φόρους, νομίζατε δεν θα το κάναμε; Υπάρχει πολιτικός που δεν θέλει να πει πως μειώνονται οι φόροι; Μαζοχιστές είμαστε;", είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ τόνισε ότι οι τωρινοί βουλευτές σηκώνουν "δυσανάλογο βάρος για τα λάθη των προκατόχων τους".

Φυσικά, ο "Βαγγέλας" αναφέρθηκε και στο θέμα της προεδρικής εκλογής, τονίζοντας ότι πολλοί βουλευτές δεν εκδηλώνονται ακόμα για το αν θα ψηφίσουν ή όχι Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ωστόσο, εκτίμησε ότι μέχρι τον Ιανουάριο θα εκδηλωθούν όλοι για το αν θέλουν να πέσει η κυβέρνηση ή να εξαντλήσει την τετραετία.