04 Δεκεμβρίου 2014

Εγκεφαλικό ο Σάββας! Είδε 2 ευκαιρίες ΠΑΟΚ και 20 Θρύλου, αλλά έχει εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο!

Δηλ. τι εμπιστοσύνη έχει στον Πρόεδρο; Θα μπεί μέσα να παίξει ή θα κάνει κάτι άλλο :Ρ

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά τόνισε πως ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.

Ο αντιπρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ σχολίασε:

"Σ' ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ τυχερός, χάσαμε 2-1. Βρήκε δύο ευκαιρίες και εμείς χάσαμε 15-20. Αυτό δεν έχει καμία σημασία, ο ΠΑΟΚ κέρδισε, συγχαρητήρια, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ομάδα συνεχίζει, έχουμε διανύσει το 1/3 της σεζόν και εμένα δεν μου λέει τίποτα το -5, γιατί ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί στο -7 και στο -8. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και τώρα θα αρχίσει να φαίνεται ποια είναι η μεγάλη ομάδα και ποια αντέχει για το πρωτάθλημα.

Να ξέρουν οι φίλαθλοι ότι ο Ολυμπιακός θα πάει προς το καλύτερο και θα ανέβει. Πιστεύω πως θα προκριθούμε και στην Ευρώπη γιατί μας ενδιαφέρει πολύ και αυτό το κομμάτι. Να ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει τίποτα, είναι πολύ μεγάλος ο δρόμος και έχω εμπιστοσύνη στον πρόεδρο και θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε τους χαμένους βαθμούς. Ο Ολυμπιακός είναι και θα είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, αυτό έχω να πω και για μένα δεν λέει τίποτα αυτό και πάντα έλεγα ότι αν δεν πάρεις μαθηματικά το πρωτάθλημα κανείς δεν είναι πρωταθλητής",