04 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Τούμπα έκαναν το αεροδρόμιο οι φίλοι του ΠΑΟΚ αλλά ο Άγγελος τους άφησε σύξυλους

Αποθέωση και στο Ελ. Βενιζέλος για την αποστολή του ΠΑΟΚ

Φανταστική ατμόσφαιρα είχαν δημιουργήσει οι φίλοι του ΠΑΟΚ, μέσα κι έξω από το αεροδρόμιο Μακεδονία , όπου περιμένουν τους θριαμβευτές του Γ. Καραϊσκάκης. Μιά ώρα πριν φθάσει η αποστολή στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης βρίσκονται 1000δες οπαδοί του δικεφάλου όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη αλλά και άπο άλλες περιοχές και πόλεις της Μακεδονίας.

Προς απογοήτευσή τους όμως ο Άγγελος αποφάσισε η ομάδα να μπεί στο πούλμαν στον αεροδιάδρομο και να φύγει από την πλαϊνή έξοδο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε συγγνώμη στους φίλους της ομάδας μέσω facebook για το γεγονός, αποδίδοντάς το σε ντεμέκ κακή συνεννόηση.

«Ζητούμε μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε στο αεροδρόμιο να υποδεχθεί την ομάδα γιατί λόγω κακής συνεννόησης το πούλμαν αναχώρησε από την πίστα για το γήπεδο της Τούμπας, όπου και εκεί ενημερωθήκαμε ότι έχει ετοιμαστεί ιδιαίτερα θερμή υποδοχή».


Δειτε τα video




Αποθέωση και στο Ελ. Βενιζέλος για την αποστολή του ΠΑΟΚ



100δες οπαδοί του ΠΑΟΚ έφθασαν μέχρι το Ελ. Βενιζέλος για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη.

Στη φωτογραφία που ανέβασαν στο twitter άνθρωποι της ΠΑΕ φαινετε χαρακτηριστικά η υποδόχη που έτυχε η αποστολή της ομάδας