15 Δεκεμβρίου 2014

Ο σακάτης Σόιμπλε και η πατερίτσα του, Του Μπετόβλακα

Το αμόρφωτο τρελόπαιδο που έχετε για αρχηγό σας, το βλέπω λίγο δυσκοίλιο μετά την ανακοίνωση για την εκλογή προέδρου. Αυτά τα κολπάκια που έχει αρχίσει για κυβερνήσεις εθνικού σκοπού, και συναινέσεις να τα αφήσει στην άκρη.

Σας το έχω ξαναπεί. Ακόμα και η γυναίκα του Σαμαρά θα σας ψηφίσει. Α Υ Τ Ο Δ Υ Ν Α Μ Ι Α. Αυτό θα πάρετε τρελόπαιδα και τρελοκόριτσα. Ακόμα και στην περίπτωση που όλα πάνε στραβά και δε βγείτε αυτοδύναμοι, θα σας στηρίξει εν λευκώ η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και για να μην μπερδευτείτε το διευκρινίζω: Όχι συγκυβέρνηση αλλά εν λευκώ στήριξη. Δηλαδή ναι σε όλα, όσο και αν διαφωνεί.

Αυτός ο σακάτης ο Σόιμπλε, έχει ετοιμάσει την πατερίτσα! Θα της αλλάξει χρήση! Αντιλαμβάνεστε τι ακριβώς θα την κάνει και ποιος θα πονέσει. Νομίζατε, λατρεμένοι μου σύντροφοι,ότι θα έχετε αιωνίως την χαρά να λέτε μπούρδες δωρεάν. Τώρα θα δείτε τι εστί πατερίτσα από σακάτη. Όσο και να προσεύχεστε στον Στάλιν και στον Λένιν , θα φάτε ξύλο από την πασοκαρία που έχετε περιμαζέψει, που θα γελάει μέχρι και ο Μαδούρο. Σας έριξαν στον λάκκο με τα αγγούρια και εσείς νομίζετε ότι τα έχουν για να φτιάξουν τζατζίκι. Αμ δε, τα έχουν ετοιμάσει για εσάς με αγάπη και συναίσθημα.

Είστε τυχεροί γιατί δεν θα γίνετε ρεζίλι των σκυλιών αφού αποδήμησε εις τόπο χλοερό, εις τόπο αναπαύσεως, ο μοναδικός αντιμνημονιακός σκύλος του πλανήτη και δεν θα δει τα ξεφτιλίκια σας. Τσάμπα τα χημικά και οι χειροβομβίδες κρότου λάμψης που έφαγε ο άμοιρος Λουκάνικος για τον αντιμνημονιακό αγώνα. Τουλάχιστον στο δικό του σκυλίσιο μυαλό, ο Στρατούλης σκίζει μνημόνια και όχι τα δικτυωτά καλτσόν της Μέρκελ.
Αγαπητά κοτσιδάτα αγόρια και ταγαροφορούσες συντρόφισσες, το πρόβλημα δεν είστε εσείς. Για την οικονομία της ευρωζώνης η Ελλάδα είναι σταγόνα στο ωκεανό. Οι ψεκασμένοι φίλοι σας,που έλεγαν ότι θα καταρρεύσει η Ευρώπη επειδή πόρδευσε ο μικρός Αλέξης από το δεκαπενταμελές του λυκείου των Ουρσουλίνων, έμειναν απελπιστικά ανεξάρτητοι. Τους έφυγε ακόμα και η Ραχήλ. Το πρόβλημα είναι η Ισπανία. Επειδή μάλιστα η βλακεία είναι κολλητική, κόλλησαν Τσιπρίτιδα και Πεπεγκρίλιτιδα και οι Ισπανοί. Οι φίλοι του Αλέξη, Podemos, λέγοντας τις ίδιες μπούρδες με τους άλλους δυο κλόουν, απειλούν την σταθερότητα της Ευρώπης.

Φαίνετε ότι το μάθημα της Κύπρου δεν ήταν αρκετό. Το δικό μας όμως θα είναι!!! Αυτή την φορά δεν θα σταματήσουν την όγδοη ημέρα, όσο και αν κλαίει ολάκαιρος ο θίασος του ΣΥΡΙΖΑ, έξω από την κάμαρα της Μέρκελ. Αν δεν δουν να κυνηγάει ο κόσμος τους αριστερούς καραγκιόζηδες στον δρόμο, δεν θα σταματήσουν. Μπορεί να αρκεί να αδειάσουν τα ΑΤΜ, ίσως να χρειαστεί να τελειώσει η βενζίνη ή ακόμα και τα τρόφιμα στο super market. Δεν ξέρω πότε θα βγουν οι δικοί σας άνθρωποι, να σας δέρνουν στους δρόμους, αλλά αν δεν γεμίσουν οι οθόνες των τηλεοράσεων όλης της Ευρώπης, με τους συντρόφους, πεταμένους μέσα σε κάδους σκουπιδιών από τους πρώην υποστηρικτές τους, η Ευρώπη δεν θα ηρεμήσει.

Εγώ σύντροφοι έκανα το καθήκον μου και σας τα είπα. Για μην έχετε και πάλι δικαιολογίες. Και να είστε σίγουροι σύντροφοι, ότι τότε εγώ θα είμαι δίπλα σας, για να σας υπερασπιστώ. Ευτυχώς για εσάς καταδικάζω την βία από όπου και αν προέρχεται. Την καταδικάζω ακόμα και αν σας αξίζουν αυτά που θα πάθετε, ακόμα και αν εσείς οι ίδιοι δώσατε δικαιολογίες σε αυτούς που θα σας δέρνουν.

του Μπετόβλακα
http://www.4news.gr