14 Δεκεμβρίου 2014

Τσουβάλιασμα από τον Ιγνατίου: Ο “φευγάτος” Σαμαράς και ο “ανυπόμονος” Τσίπρας

Τι να κάνει δηλ. ο Σαμαράς; Μπορεί να διαπραγματευτεί έχοντας τον Τσίπρα να λέει δεν αναγνωρίζω καμία συμφωνία; Αλλά τι να πει κι ο Ιγνατίου; Άμα πει "ο Τσίπρας είναι απαράδεκτος" θα του κολλήσουν την ταμπέλα του πουλημένου, οπότε τους τσουβαλιάζει όλους...

Με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”, ο Μιχάλης Ιγνατίου επισημαίνει τις ευθύνες του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα, για το αδιέξοδο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί σήμερα στην Ελλάδα.

Με αφορμή την απόφαση του Πρωθυπουργού να επιταχύνει τις διαδικασίες για την προεδρική εκλογή, και τη σταθερή άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να συναινέσει, ο Μιχάλης Ιγνατίου υπογράφει άρθρο με τίτλο “Ο “φευγάτος” και ο ανυπόμονος”, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

“Οι εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο Πρωθυπουργός αναγκάστηκε να προχωρήσει σε επίσπευση των διαδικασιών. Επέβαλε μέσα στα Χριστούγεννα την ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, και υποπτεύομαι ότι προέταξε την υποψηφιότητα του χαμηλότονου και σοβαρού Σταύρου Δήμα, ο οποίος παραμένει στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, για να… χάσει, και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές με αβέβαιο το αποτέλεσμα, καθώς σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις η αυτοδυναμία είναι όνειρο απατηλό.

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του, μπορεί κάλλιστα να κληθεί, με βάση τις δημοσκοπήσεις, να κυβερνήσει τη χώρα, χωρίς να έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται για τη μια εκ των δόσεων, και βεβαίως για να πληρωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι”.

http://ysterografa.gr