20 Δεκεμβρίου 2014

Άδωνις: Κρύβονται σαν τα ποντίκια όταν βγαίνω στα κανάλια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Λάβρος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, εναντίον όλων. ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Καμμένος και Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκαν στο "στόχαστρό" του.

"Όσοι ψήφισαν ΑΝΕΛ να αναλογιστούν τις ευθύνες τους", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai, αναφερόμενος στις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη, για απόπειρα χρηματισμού του.

Click4more: Μπακογιάννη: Να εκλέξουμε Πρόεδρο και μετά εκλογές... Στη συνέχεια επιτέθηκε στον κ. Τουκαλά, λέγοντας πως "οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν εμφανίζομαι στα κανάλια εξαφανίζονται σαν τα ποντίκια. Αναφέρονται στο πρόσωπό μου αλλά θα πρέπει κι εγώ να έχω το δικαίωμα να απαντάω".

Ακολούθως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στον κύριο Λαζόπουλο, που αποκάλυψε το θέμα με τον κ. Χαϊκάλη, λέγοντας: "Πληροφορώ τον κύριο Λαζόπουλο πως αυτό που έκανε είναι κακούργημα με 20 χρόνια φυλακή. Ο Λαζόπουλος στο Τσαντίρι κάνει προπαγάνδα για δύο ώρες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Το πρόσωπο που έχει κάνει αυτή την πράξη είναι το δεξί χέρι του Πάνου Καμμένου".