16 Δεκεμβρίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΜΕ! Η Αυγή επιμένει ότι θα λογοδοτήσουν όσοι βγάζουν χρήματα στο εξωτερικό

Ως γνωστό στον κομμουνισμό δεν υπάρχουν αποταμιεύσεις, Τράπεζες και μαλ@κίες για ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων ... όλα τα λεφτά είναι του λαού... του ΣΥΡΙΖΑ δηλ... γι'αυτό τα βάζουμε κάτω απ'το μαξιλάρι μας για να ψωνίζουμε τίποτα απ'τους ΣΥΡΙΖΑίους μαυραγορίτες την εποχή της δραχμής

Με τίτλο «Αλ. Τσίπρας: Θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για φυγή κεφαλαίων» στην πρώτη της σελίδα, η Αυγή δίνει συνέχεια σε ένα θέμα που πολλοί χαρακτήρισαν χθες ως γκάφα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα χθες ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι οι υπεύθυνοι για τα περί Grexit και φυγής κεφαλαίων θα λογοδοτήσουν, δηλώσεις που αναπαράγει σήμερα η εφημερίδα του Συνασπισμού «Αυγή» επιλέγοντας μάλιστα τη συγκεκριμένη ατάκα για τίτλο του θέματος που προβάλλει τις δηλώσεις του.

Αναλυτικά η δήλωση Τσίπρα χθες στην έκτακτη σύσκεψη στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας και του επικοινωνιακού επιτελείου του κόμματος: «Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου. Έχουν, όμως, γνώση οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν».