23 Δεκεμβρίου 2014

Ξεχρεώνει τα γραμμάτιά του στον Κουβέλη ο Τσίπρας

Όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος της δεύτερης ψηφοφορίας της Βουλής για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν μετά την ολοκλήρωση και της τρίτης ψηφοφορίας…

Εξερχόμενος της Βουλής ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ...
δήλωσε ότι οι βουλευτές του επέλεξαν να μην στηρίξουν την κυβερνητική πολιτική και τόνισε ότι ο« τόπος χρειάζεται να αλλάξει σελίδα». Αναφορικά με την κ Φουντά είπε “ο καθένας επιλέγει το δρόμο του.»

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

«Η άρνηση των βουλευτών της Δημαρ να ψηφίσουν  την πρόταση της κυβέρνησης για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι η άρνησή τους να συνμβάλουν στην συντήρηση στην διατήρηση των ασκούμενων πολιτικών. Ο τόπος πρέπει να αλλάξει σελίδα. Η κοινωνία πρέπει να αλλάξει σελίδα. Πρέπει να υπάρξει αλλαγή στην Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Κουβέλης, εξερχόμενος του  Κοινοβουλίου.

«Ο καθένας παίρνει τον δρόμο του» απάντησε εξάλλου ο κ. Κουβέλης ερωτηθείς για την ανεξαρτητοποίηση της Νίκης Φούντα.

Στην παρατήρηση δημοσιογράφου ότι υπάρχουν και μέσα στη ΔΗΜΑΡ αντιδράσεις στην απόφαση για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κουβέλης ανέφερε: «Σεις είπατε».