15 Δεκεμβρίου 2014

Όταν η κόρη του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη συνάντησε τον Μαζωνάκη

Το “εισιτήριο” για τη συνάντηση της 22χρονης με τον δημοφιλή τραγουδιστή αποτέλεσε ένας διαγωνισμός της δισκογραφικής εταιρείας Heaven

Η μουσική του την βοήθησε να ξαναβρεί το χαμόγελό της. Ταυτίστηκε με στίχους των τραγουδιών του και οι μελωδίες τήν ταξίδεψαν μακριά από τον αβάσταχτο πόνο που ένιωσε στην εφηβική της ηλικία.
Η 22χρονη Σεσίλια Καντάρη, κόρη του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 3,5 χρόνια από τρεις αλλοδαπούς κάτω από το σπίτι του για μία κάμερα με την οποία θα βιντεοσκοπούσε τον ερχομό στη ζωή του τέταρτου παιδιού του, είχε την ευκαιρία πριν από λίγες ημέρες να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο της τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη.

Το “εισιτήριο” για τη συνάντηση της 22χρονης με τον δημοφιλή τραγουδιστή αποτέλεσε ένας διαγωνισμός της δισκογραφικής εταιρείας Heaven. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να ανεβάσουν στη σελίδα της εταιρείας στο facebook ένα τραγούδι του Μαζωνάκη και οι νικητές που θα έβγαιναν έπειτα από κλήρωση, θα κέρδιζαν διπλές προσκλήσεις για το μιούζικαλ “Rocky Horror Show” στο οποίο ο καλλιτέχνης έχει το ρόλο του αφηγητή, αλλά και μία συνάντηση μαζί του. Η Σεσίλια Καντάρη δήλωσε συμμετοχή με το τραγούδι “Εσύ και Εγώ”. “Το αγαπημένο μου ως προς το θέμα των στίχων” λέει η ίδια. Το τραγούδι αναφέρεται σε μία σχέση που το κακό που τη βρήκε δεν είναι το χειρότερο ούτε ικανό να την τελειώσει, διότι η αγάπη έχει δέσει τις καρδιές με έναν κόμπο μαγικό. Όπως είναι ο άρρηκτος δεσμός μεταξύ ενός πατέρα με την κόρη του. Και η δολοφονία του Μανώλη Καντάρη από τους αδίστακτους δράστες δεν θα μπορούσε να “σκοτώσει” την αγάπη της για εκείνον ούτε τις αναμνήσεις της.

Η Σεσίλια κέρδισε στο διαγωνισμό και πριν από δύο εβδομάδες παρακολούθησε την παράσταση, ενώ στη συνέχεια συνάντησε τον Γιώργο Μαζωνάκη με τον οποίο συνομίλησε για λίγη ώρα. “Του αρέσει πολύ που παίζει το ρόλο του αφηγητή, φαίνεται ότι το απολαμβάνει. Με ρώτησε πώς μου φάνηκε η παράσταση και πώς ήταν ο ίδιος ως ηθοποιός και του απάντησα ότι ήταν πολύ καλός. Όπως όμως είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω, είναι και ένας πολύ γλυκός άνθρωπος”, λέει η 22χρονη, η οποία συστήθηκε στον Γιώργο Μαζωνάκη με το όνομά της, χωρίς εκείνος να υποψιαστεί ποια είναι. Εξάλλου τόσο η ίδια όσο και η 20χρονη αδελφή της Ανδριάνα (τα άλλα δύο αδέλφια της είναι πολύ μικρά), έχουν κρατήσει χαμηλό προφίλ και έχουν αντιμετωπίσει με μεγάλη αξιοπρέπεια το κακό που τους βρήκε. Ένα κακό, που όπως λέει και το αγαπημένο της τραγούδι “ήταν ίσως μία σταγόνα σε ένα πέλαγος αγάπης ανοιχτό”.

Παναγιώτης Σουρέλης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ