21 Δεκεμβρίου 2014

Παραστατίδης: Παρερμηνεύτηκα-Λυκούδης: Είναι σαν να δηλώνει βλάξ – ΒΙΝΤΕΟ

Για την επίμαχη δήλωση που έκανε μαζί με τον ανεξάρτητο βουλευτή, Οδυσσέα Βουδούρη και άφηνε αιχμές προς τους βουλευτές που ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, μίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης.

«Θα ζητούσα χίλια συγγνώμη αλλά δεν ήταν στην πρόθεσή μας να θίξουμε συναδέλφους βουλευτές», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, ο κ. Παραστατίδης στην πρωινή εκπομπή του Megα.

«Δεν αμφισβήτησα ποτέ την εντιμότητα των συναδέλφων μου. Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου δεν ταιριάζουν αυτά στο ήθος μου», τόνισε ακόμα ενώ παραδέχθηκε ότι «το κείμενό μας είχε ατυχείς διατυπώσεις. Δεν θέλαμε να θίξουμε συναδέλφους μας».

Δείτε το βίντεο από το Mega:


Λυκούδης: Είναι σαν να δηλώνει βλάξ

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Σπύρου Λυκούδη σχετικά με τα όσα υποστήριξε νωρίτερα ο ανεξάρτητος βουλευτής, Θοδωρής Παραστατίδης για την κοινή δήλωση με τον Οδυσσέα Βουδούρη που άφηνε αιχμές για χρηματισμούς βουλευτών.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega: «Ο κ. Παραστατίδης αναφέρεται σε ένα σαφέστατο κείμενο και λέει δεν είχα πρόθεση. Δηλαδή είναι σαν να δηλώνει “είμαι βλάξ”», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Το θέμα είναι ότι οι δύο περίεργοι αυτοί βουλευτές, έκαναν εμετό στην πολιτική επάνω και τώρα με το κεφάλι κάτω από τα σκέλια ξεροκατάπιαν τον εμετό τους και νομίζουν ότι θα απαλλαγούν από αυτό».

Δείτε το βίντεο: