21 Δεκεμβρίου 2014

Οργισμένη η οικογένεια Κυριακού με τον περιπτερά κλακαδόρο του ΣΥΡΙΖΑ

Τη μέρα που οι ψεκασμένοι θα παρουσίαζαν τη στημένη ιστορία ο περιπτεράς κάλεσε τον Λαζόπουλο που είχε μοντάρει το βίντεο... τυχαία

Οργισμένη εμφανίζεται η οικογένεια Κυριακού με τον  παρουσιαστή της πρωινής ζώνης του Αμαρουσίου, Παπαδάκη.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η στημένη εκπομπή από Λαζόπουλο – Χαικάλη – Σκουρλέτη της περασμένης Παρασκευής, εκεί όπου απολύτως σκηνοθετημένα βγήκε στην επιφάνεια όλη αυτή η δυσώδη ιστορία, με την “δωροδοκία” Χαικάλη.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οι ιδιοκτήτες του ΑΝΤ1, παρότι δεν απολύτως σίγουροι για το εάν ο παρουσιαστής του σταθμού Παπαδάκης συμμετείχε ενεργά στην βρόμικη αυτή υπόθεση, εμφανίζονται υπερβολικά δυσαρεστημένοι.

Γιατί εν αγνοία τους (όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι ίδιοι) χρησιμοποιείται η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, για τόσο βρόμικες ιστορίες.

Παρότι αποτελεί αρχή τους να μην παρεμβαίνουν σε ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού (το target group του οποίου παραμένει η ψυχαγωγία) έχουν δώσει όπως μας λένε σαφείς εντολές και στο τμήμα ειδήσεων και στις λοιπές ενημερωτικές εκμπομπές να υπάρξει απόλυτη ουδετερότητα ενόψει της σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης που αναμένεται το ερχόμενο διάστημα.

Κάτι που δεν τηρεί εμφανώς ο Παπαδάκης, ο οποίος συμπεριφέρεται στην εκπομπή του ως εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών γνωστών αντιμνημονιακών νούμερων που καθημερινά καλεί.

Όπως όλα δείχνουν σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στον ΑΝΤ1…

kuriakou2