17 Δεκεμβρίου 2014

«Βόμβα» Παπαδόπουλου – Κάνει λόγο για κωλοτούμπα ΔΗΜΑΡ και προειδοποιεί με αποκαλύψεις

Tι ξέρει ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο πιο στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη ως την στιγμή που χώρισαν οι δρόμοι τους, για το παρασκήνιο της Προεδρικής εκλογής; Τι είχε συμβεί το καλοκαίρι;

Οι βαρύτατες αιχμές που αφήνει προμηνύουν πολιτικό σεισμό αφού στο facebook έγραψε: «Ντρέπομαι, πραγματικά, για τη ΔΗΜΑΡ και τη στάση που κρατάει. Τέτοια ανευθυνότητα δεν την πίστευα. Να ζητάει εκλογές;;;;Να καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική που στήριξε μέχρι κεραίας;;; Τέτοια κωλοτούμπα σε σχέση με τα όσα έλεγε τον Αύγουστο; Ας γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή θα μιλήσουμε δημόσια…Και έχουμε να πούμε πολλά!!!!!! Και να αποκαλύψουμε όσα έγιναν το καλοκαίρι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!!!!!!!!!!!»

Να σημειώσουμε οτι ο δημοσιογράφος που επιλέχθηκε απο τον Φώτη Κουβέλη ώς υπ’ αριθμόν 2 πρόσωπο στην ΔΗΜΑΡ κατά τα πρώτα της βήματα συμπλήρωσε την τοποθέτηση του δίνοντας συγχαρητήρια στον Σπύρο Λυκούδη και τον Γρηγόρη Ψαριανό που ψήφισαν υπέρ του Σταύρου Δήμα.

«Είμαι πολύ περήφανος για τους δύο φίλους μου, τον Σπύρο και τον Γρηγόρη. Ούτε γελοιότητες, ούτε κολπάκια μεταξύ πρώτου, δεύτερου και τρίτου γύρου. Με μόνο γνώμονα το συμφέρον της χώρας.» έγραψε χαρακτηριστικά.