21 Δεκεμβρίου 2014

Παραταξιακός Καραμανλής σε καθημερινή επαφή με τον Σαμαρά

Αξιοπρόσεκτη στάση επιδεικνύει την τελευταία περίοδο ο Κώστας Καραμανλής, δείχνοντας με τις κινήσεις του στο παρασκήνιο ότι βάζει κυριολεκτικά πλάτη στον Αντώνη Σαμαρά.

(Ανανεωμένο) Αξιοπρόσεκτη στάση επιδεικνύει την τελευταία περίοδο ο Κώστας Καραμανλής, δείχνοντας με τις κινήσεις του στο παρασκήνιο ότι βάζει κυριολεκτικά πλάτη στον Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, αυτή την κρίσιμη στιγμή για τον τόπο, όπου κρίνονται όλοι και όλες, επιδεικνύει έμπρακτα την στήριξή του στον διάδοχό του στην ηγεσία του κόμματος.

Οι δυο άνδρες έχουν σταθερή επικοινωνία, χωρίς ενδιάμεσους, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το antinews, και συζητούν για όλα τα τρέχοντα θέματα. Σε αυτή τη συγκυρία δεν είναι τυχαία η παρέμβαση του Κ. Καραμανλή, τουλάχιστον δυο φορές σε λίγες ημέρες, υπέρ της ΝΔ, προβάλλοντας και αυτός με διαρροή το δίλημμα που θέτει ο Πρωθυπουργός, περί καθαρών λύσεων: ή ψηφίζετε Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές στις 25 Ιανουαρίου.

Και επειδή ακούγονται διάφορα ο Κ. Καραμανλής δεν θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, αλλά θα είναι κανονικά υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης, όπου εκλέγεται χωρίς σταυρό ως πρώην πρωθυπουργός.
Μ.Α.
http://www.antinews.gr/POLITIKE/parataksiakos-karamanlis