31 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ! Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ μέχρι τις εκλογές η Εύα Καϊλή

Τη στενή του συνεργάτιδα, ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην δημοσιογράφο Εύα Καϊλή αναμένεται να ορίσει ως  εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος για το διάστημα της προεκλογικής περιόδου ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η Χαριλάου Τρικούπη αρχίζει να μπαίνει σε εκλογικούς ρυθμούς και ήδη την κεντρική ευθύνη ανέλαβε ο Γιάννης Δατσέρης, ο οποίος είναι έμπιστος συνεργάτης του κ. Βενιζέλου. Σημειώνεται ότι ο μέχρι πρόσφατα εκπρόσωπος τύπου Δημήτρης Καρύδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιά και με βάση τον εκλογικό νόμο πρέπει να αντικατασταθεί.

Η κυρία Καϊλή, έχει μακρά εμπειρία στα τηλεοπτικά, ενώ η πρόσφατη επιτυχία της με την εκλογή της στην ευρωβουλή, αύξησε την εκτίμηση που απολαμβάνει από τους εσωκομματικούς συναδέλφους της. Επιπλέον, η κ. Καϊλή είναι επικεφαλής της διμελούς ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, καθώς ο έτερος ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης έχει και τα καθήκοντα του γραμματέα.

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, δίνει ιδιαίτερο βάρος στον επικοινωνιακό πόλεμο της προεκλογικής εκστρατείας και κεντρική του στρατηγική, είναι να ακυρώσει την πόλωση που θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.