25 Δεκεμβρίου 2014

Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα του Μαξίμου ανα τους…πρωθυπουργούς

Από την εποχή που ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και είχε απαντήσει το ιστορικό «δεν πειράζω τα μπάνια του λαού», οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας είχαν δύο απαγορευτικά: Το καλοκαίρι και φυσικά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά για το Μέγαρο Μαξίμου , αφου η χώρα κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς.
Με αφορμή αυτό και μέσα από φωτογραφίες ας δούμε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα του Μαξίμου, όπου πρωταγωνιστούν οι πρωθυπουργοί, οι πρώτες κυρίες αλλά και τα παιδιά και οι σύλλογοι που ψέλνουν τακάλαντα στους πρωθυπουργούς.

Από το φτωχό δέντρο του Κώστα Σημίτη, στις κατακόκκινες μπάλες του Κώστα Καραμανλή, στις ασημί αποχρώσεις του Γιώργου Παπανδρέου και στο λιτό λευκό στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου του κ. Λουκά Παπαδήμου φτάνουμε στο σημερινό δέντρο του Μαξίμου με τον λευκό και κόκκινο στολισμό.

Γεγονός είναι ότι ο κάθε ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου έχει τον δικό του χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, ο οποίος εξαφανίζεται με την άφιξη του νέου ενοίκου. Το κοινό σημείο όμως είναι ότι όλοι αγαπούν τα φυσικά έλατα.




















http://www.paraskhnio.gr/210056/