23 Δεκεμβρίου 2014

Η ύστατη κίνηση Σαμαρά για να αποφύγει η χώρα την καταστροφή της αριστερής Συμμορίας Τσίπρα, Καμμένου, Κουβέλη

Αυτή η άθλια και επικίνδυνη «αριστερή συμμαχία» θα αποκαλυφθεί σύντομα. Και θα καταλάβει ο κόσμος πόση σιχασιά κρύβεται πίσω από το αριστερό, ευαίσθητο προσωπείο της «Αριστεράς».

Οι επόμενες πέντε ημέρες είναι ιστορικές για την Ελλάδα, ίσως και οι πιο κρίσιμες των τελευταίων 40 ετών. Μετά το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας, η κυβέρνηση αναγκάζεται να βρει 12 ψήφους από τις δεξαμενές των ανεξάρτητων βουλευτών, των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ και όπως όλα δείχνουν θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή.

Πολύ δύσκολα θα συμπληρωθούν οι 180 βουλευτές, αν και κανείς πλέον δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί τη Δευτέρα. Άλλωστε η τρίτη ψηφοφορία είναι τόσο κρίσιμη και τα διλήμματα τόσο σοβαρά που πολλοί θα σκεφτούν πριν ψηφίσουν.

Το είπε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Παρών δεν θα υπάρχουν αλλά ονοματεπώνυμα, δηλαδή ο κάθε βουλευτής θα πρέπει να αναλάβει το βάρος των ευθυνών του. Θα πρέπει να ξέρει τι θα συμβεί από τη Δευτέρα και μετά, όταν η χώρα θα έχει Πρόεδρο ή δεν θα έχει και θα πάμε σε εκλογές.

Κάθε βουλευτής οφείλει να γνωρίζει τι θα γίνει αν η Ελλάδα οδηγηθεί σε μια εκλογική διαδικασία που δε θέλει ο λαός και που τρέμουν οι οικονομικοί παράγοντες της χώρας γιατί μπορεί να καταρρεύσει η οικονομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews, μέσα στις επόμενες ημέρες που είναι και γιορτινές, ο πρωθυπουργός ετοιμάζει μια μεγάλη κίνηση που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στην εκλογική διαδικασία. Όλοι λένε ότι θα αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες ωστόσο δεν πρέπει να ανακοινωθούν υπό το βάρος των άθλιων εκβιασμών κάποιων πολύ μικρών πολιτικών. Οι πληροφορίες μας λένε επίσης ότι θα υπάρξουν πιέσεις προς τον πρωθυπουργού για κυβέρνηση «τραβεστί», για κυβέρνηση εθνικού σκοπού όπως τη λένε εκείνοι που την επιδιώκουν, προφανώς για ιδιοτελείς σκοπούς.

Κάποιοι πολιτικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες, κάποια παραπολιτικά κέντρα επιδιώκουν την επανάληψη μιας κυβέρνησης Παπαδήμου, με κάποιον άλλον αχυράνθρωπο για πρωθυπουργό. Κάποιον που για μερικούς μήνες υποτίθεται ότι «θα τρέξει» τη διαπραγμάτευση με την τρόικα και τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Είναι άγνωστο αν στο παιχνίδι αυτό των εκβιασμών για παραίτηση Σαμαρά και συγκρότηση νέας κυβέρνησης, θα συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά σε κάθε περίπτωση ο Αντώνης Σαμαράς έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι υπέρ των καθαρών λύσεων. Ή συναινούμε και βγάζουμε πρόεδρο ή πάμε σε εκλογές. Και στο κάτω – κάτω η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Και η καλύτερη λύση είναι η «καθαρή», η προσφυγή στις κάλπες κι όχι τα βρόμικα παιχνίδια που έχουν αρχίσει ήδη να παίζονται στις πλάτες των έντιμων πολιτικών και του ελληνικού λαού.

Οι κινήσεις του πρωθυπουργού θα ξεδιπλωθούν πολύ σύντομα και θα ξέρουμε όλοι που πάει το πράγμα και ποιοι παίζουν αυτά τα παιχνίδια. Αυτό που λένε όμως με ξεκάθαρο τρόπο από το Μέγαρο Μαξίμου είναι ένα: Ότι σε περίπτωση που οι φασίστες της Χρυσής Αυγής θελήσουν να ψηφίσουν υπέρ του Σταύρου Δήμα για να δημιουργήσουν «ηθικό» ζήτημα» ο πρωθυπουργός δεν θα το αποδεχθεί. Η κυβέρνηση θα δηλώσει ξεκάθαρα ότι ένας Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας δε μπορεί να στηρίζεται σε ψήφους ακροδεξιών, υποδίκων για σοβαρά εγκλήματα.

Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αποδέχεται κανένα ακροδεξιό δεκανίκι από τη Χρυσή Αυγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το ίδιο που προσμετρά το «όχι» των Χρυσαυγιτών;

Σε όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί και που φαίνεται να οδηγεί σε πρόωρες εκλογές, πρέπει να δείξουμε τους κύριους υπαίτιους. Οι εκτελεστές της Δημοκρατίας, οι υπονομευτές της σταθερότητας και οι ολετήρες της οικονομίας είναι τρεις: Έχουν ονοματεπώνυμο και είναι οι κ. Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος και Φώτης Κουβέλης. Ο πρώτος γιατί οδηγεί τη χώρα σε έναν απίστευτο διχασμό και σε μια εκλογική διαδικασία που είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα στη χώρα. Και θα εκτροχιάσει την πενταετή προσπάθεια για να φύγουμε από την κρίση.

Ο δεύτερος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ γιατί έχει παίξει πολύ βρόμικο παιχνίδι ως το «45άρι» του ΣΥΡΙΖΑ με τις άθλιες και νοσηρές συνωμοσίες περί χρηματισμού και κουμπαράδων.

Και ο τρίτος, ο βασικός ίσως εκτελεστής του πολιτικού συστήματος είναι ο Φ. Κουβέλης. Ο οποίος πριν λίγα χρόνια έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ήταν πολύ... σταλινικοί και τώρα ικετεύει για μια θεσούλα. Έχει κλείσει βρόμικο deal με τον κ. Τσίπρα για να γίνει αυτός Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή Πρόεδρος της Βουλής και ξεπουλάει με το χειρότερο τρόπο τους βουλευτές του. Θα διαλύσει ουσιαστικά τη ΔΗΜΑΡ και θα την κάνει συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η άθλια και επικίνδυνη «αριστερή συμμαχία» θα αποκαλυφθεί σύντομα. Και θα καταλάβει ο κόσμος πόση σιχασιά κρύβεται πίσω από το αριστερό, ευαίσθητο προσωπείο της «Αριστεράς».