22 Δεκεμβρίου 2014

ΚΛΑΨΤΕ! Το ΚΚΕ καταθέτει τροπολογίες και μετά αποχωρεί επειδή κατατέθηκαν πολλές...

Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα δεν υπάρχει σε καμία δυτική χώρα!

Θα ακούσατε το κράξιμο και την προπαγάνδα του Σαββατοκύριακου ότι η κυβέρνηση πέρασε 40 άσχετες τροπολογίες σε νομοσχέδιο για τα δάση και πως σε ένδειξη διαμαρτυρίας το ΚΚΕ καιαμέσως μετά κι ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από την ψήφιση του νομοσχεδίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας... φυσικά αυτό που δεν ακούσατε είναι ότι όλοι συμμετείχαν στο πάρτυ απλά τα ΜΜΕ παρουσίασαν μόνο τους μισούς

Αντιγράφω από τα επίσημα πρακτικά της Βουλής:

ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ (ΚΚΕ): Θα μου επιτρέψετε να αρχίσω από την επικαιρότητα γιατί κυριαρχεί.. μπλα μπλα μπλα λαϊκό κίνημα... Καταψηφίζουμε το νομοσχέδιο... μπλα μπλα μπλα αστική τάξη...
Καταθέσαμε δύο τροπολογίες. Δεν αφορούν ρουσφέτια. Είναι η νομική ρύθμιση για κενά που υπάρχουν, για να πάρουν εργαζόμενοι τα δεδουλευμένα τους. Η μια περίπτωση αφορά εργαζομένους της στεριάς, δηλαδή υπαλλήλους του γραφείου της εταιρίας ΑΓΟΥΔΗΜΟΣ. Η εταιρία χρεοκόπησε, αλλά ο Αγούδημος ζει μια χαρά στην Ελβετία! Εκποιούνται σε πλειστηριασμούς τα πλοία του και καθυστερούν να πληρωθούν οι υπάλληλοι της στεριάς -γιατί οι άλλοι έχουν πληρωθεί- λόγω νομοθετικού κενού.
Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους είναι άνεργοι, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Τα δικαιούνται, τα έχουν δουλέψει και συμφωνούν και όλες οι πολιτικές πτέρυγες.
Επίσης, στις συνεταιριστικές τράπεζες που μπήκαν σε εκκαθάριση, οι εργαζόμενοι έμειναν ξεκρέμαστοι. Ζητάμε να εφαρμοστούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Τίποτα περισσότερο!
Φυσικά και κανείς δεν αμφιβάλλει ότι το ΚΚε κάνει ρουσφέτια...απαπαπα...

Έλα πείτε τώρα ότι του ΚΚΕ είναι σωστές και των άλλων λάθος...