04 Δεκεμβρίου 2014

H Monica Bellucci στο πλευρό του νέου James Bond στην ταινία Spectre--Εκλεψαν 5 αυτοκίνητα της νέας ταινίας (BINTEO)

H «Μ» γίνεται άνδρας και τον ρόλο θα υποδυθεί ο Ralph Fiennes - Δείτε ποιοι επανέρχονται και ποιοι προστίθενται στο καστ της πολυαναμενόμενης συνέχειας του SkyfallΚαι το όνομα αυτής: Spectre.

Αυτός θα είναι ο τίτλος της επόμενης ταινίας του James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig όπως ανακοινώθηκε μέσω live streaming το πρωί της Πέμπτης από την εταιρεία παραγωγής.
Στην ταινία τον κακό με το όνομα Oberhauser θα υποδυθεί ο Christoph Waltz ενώ ρόλο θα έχει και η Monica Bellucci ως Lucia Sciarra, στοιχείο που μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστό.


Νέα αλλαγή στην ταινία είναι ότι η «Μ» γίνεται άνδρας και τον ρόλο αυτό θα υποδυθεί ο Ralph Fiennes ενώ τη γραμματέα Moneypenny θα υποδυθεί η Naomie Harris.

Στον ρόλο του γκατζετάκια Q θα είναι ο Ben Whishaw ενώ νέοι στο καστ είναι οι Andrew
Scott ως Denbigh και ο επαγγελματίας παλαιστής David Bautista ως Mr Hinx.


Τα γυρίσματα της ταινίας που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 6 Νοεμβρίου του 2015 θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο, στην Πόλη του Μεξικού, στη Ρόμη, στην Ταγγέρη, στο Μαρόκο και στην Αυστρία στις πόλεις Σόλντεν, Ομπερτίλιαχ και στη λίμνη Αλτάουζε.


Με την αποκάλυψη του τίτλου και του cast της ταινίας ουσιαστικά δίνεται η εκκίνηση για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου.

Κοινό από ολόκληρο τον κόσμο παρακολούθησε την ανακοίνωση ζωντανά μέσω web stream στο www.007.com. Η ανακοίνωση έγινε ζωντανά και στο Twitter μέσω του επίσημου James Bond λογαριασμού @007.

H 24η ταινία James Bond θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2015.


Φτερά έκαναν τα αυτοκίνητα του Τζέιμς Μποντ -Εκλεψαν 5 της νέας ταινίας του 007

Φτερά έκαναν πέντε οχήματα 4Χ4 Range Rover, αξίας 800.000 ευρώ, τα οποία είχαν κατασκευαστεί ειδικά για τις ανάγκες της νέας ταινίας του διασημότερου πράκτορα όλων των εποχών, του 007.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού Wirtshaft Woche, τα πέντε οχήματα της ταινίας, με ακόμη τέσσερα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου και ενός Range Rover Evoque, εκλάπησαν από έναν χώρο στάθμευσης της εταιρείας Jaguar Land Rover στο Neuss της Γερμανίας.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, που επικαλείται τις δηλώσεις στελέχους της αυτοκινητοβιομηχανίας, η αξία των κλεμμένων αυτοκινήτων υπολογίζεται σε 800.000 ευρώ, ενώ η κλοπή φέρεται να συνέβη μέσα στον Οκτώβριο.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι τα αυτοκίνητα, που ήταν ειδικά κατασκευασμένα για να «πατήσουν» τις Aυστριακές Άλπεις, έχουν ήδη αντικατασταθεί από άλλα και έτσι δεν θα υπάρξει καθυστέρηση στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

Μάλιστα, όπως γράφει το Spiegel, οι κλέφτες μπορεί να μετανιώσουν πικρά για την πράξη τους, καθώς τα πέντε οχήματα της ταινίας έχουν κατασκευαστεί για να μπορούν εύκολα να «θρυμματιστούν» μπροστά από ανεμοφράκτες, ενώ διέθεταν και πτυσσόμενες αναρτήσεις μπροστά. Αυτά και μερικά άλλα χαρακτηριστικά δεν τα καθιστούν ιδανικά για έναν κοινό οδηγό, ο οποίος δεν έχει... άδεια να σκοτώνει.

Πάντως, δεν θεωρείται τυχαίο το γεγονός πως η είδηση έγινε γνωστή λίγο πριν από την ανακοίνωση του τίτλου της νέας ταινίας, των συμπρωταγωνιστών του Ντάνιελ Γκρεγκ και του σεναρίου, που θα γίνει σήμερα.

Σημειώνεται ότι ο Ντάνιελ Γκρεγκ είχε παρουσιάσει το νέο Range Rover στην έκθεση της Νέας Υόρκης.