04 Δεκεμβρίου 2014

Ποιος ΓΓ Υπουργειου....τα χώνει στα ίσια στον Σαμαρα;

Στις 14/8/2014 ο Δημήτρης Τσιρώνης, τέως Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Άρτας και διευθυντής του κόμματος «ΡΙΚΚΣΥ» του Ανδρέα Λοβέρδου, ανέλαβεΓεν.Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης στο Υπουργείο Παιδείας. Τότε έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τον Υπουργό Παιδείας για την εμπιστοσύνη τους».
Δείτε όμως τι έλεγε σε άρθρο του με τίτλο « Η νέα ακροδεξιά ατζέντα τις κυβέρνησης» οκτώ μόλις μήνες πριν κάτσει στη καρέκλα, τον Οκτώβριο του 2013: «Η κυβέρνηση τελευταία έχει καταφέρει να αλλάξει σε σημαντικό βαθμό την Ατζέντα της χώρας, επιδιώκοντας να μετατοπίσει το κέντρο βάρος του ενδιαφέροντος της κοινωνίας από τα ζητήματα της οικονομίας, της ύφεσης και της ανεργίας, σε ζητήματα που μέχρι σήμερα αποτελούσαν προνομιακό χώρο για την ακροδεξιά.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι εντός της ΝΔ, και με την ευλογία του νυν Πρωθυπουργού, λειτουργεί το ΔΙΚΤΥΟ 21 το οποίο συστηματικά επί σειρά ετών επεξεργάζεται, διακινεί και επιδιώκει την ανάδειξη τέτοιου είδους ζητημάτων.


Εν συνεχεία θεμελιώνει την άποψη του περί ακροδεξιάς κυβέρνησης και ακροδεξιού Πρωθυπουργού συνδέοντας άσχετα μεταξύ τους περιστατικά κατηγορώντας ευθέωςτο Σαμαρά για εκμετάλλευση της υπόθεσηςΛαμπεντούσα (σσ. πέθαναν 300 άνθρωποι) και του μεταναστευτικού ζητήματος!
Τέλος καταλήγει το βαθυστόχαστο άρθρο του λέγοντας :
«Με βάση τα παραπάνω, γίνεται ηλίου φαεινότερον ποιά είναι η νέα Ατζέντα που επιδιώκουν και για ποιούς λόγους να την επιβάλλουν στη χώρα η Κυβέρνηση και οΠρωθυπουργός.
Το ερώτημα είναι αν θα τους αφήσουμε.»
Ακόμα ένας λεβέντης που κάνει κωλοτούμπα για να πάρει μια καρεκλίτσα, όταν μάλιστα κινδύνεψε να χάσει και αυτή τη μόνιμη που είχε ως υπάλληλος (άφαντος) τουΥπ.Εσωτερικών.
Μετά τα παραπάνω το ερώτημα μας δεν μπορεί παρά να είναι το ίδιο με αυτό του Τσιρώνη αλλά προς άλλη κατεύθυνση :ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ;
Ολόκληρο το άρθρο του Γεν Γραμματέα Δια Δίου Μάθησης στο ακόλουθο linkQ http://new-deal.gr/%CE%B7-%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/