16 Δεκεμβρίου 2014

Πόσες ώρες δίνουν στον δολοφόνο του John Lennon για να κάνει σ@ξ στη φυλακή

Με τη συμπλήρωση 34 ετών από τη δολοφονία του John Lennon, η 63χρονη σύζυγός του Gloria αποκάλυψε πως τον επισκέπτεται τον Mark Chapman κάθε χρόνο για να κάνουν έρωτα, να φτιάξουν πίτσα και να παρακολουθήσουν τον "Τροχό της Τύχης".

Στη Gloria Hiroko Chapman και τον Mark Chapman επιτρέπεται να περάσουν 44 ώρες σε ένα ιδιωτικό τροχόσπιτο στον περίβολο της φυλακής.

"Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να φιλήσω τον Mark. Μας το επιτρέπουν. Είμαστε ένα αγαπημένο ζευγάρι. Φέρνω το φαγητό και ο Mark φτιάχνει πίτσα. Η ερωτική μας ζωή είναι καταπληκτική", σημείωσε.

Δηλώνει μάλιστα πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Mark Chapman, τον οποίο είχε παντρευτεί 18 μήνες πριν δολοφoνήσει τον John Lennon το 1980 ενώ πήγαινε στο διαμέρισμά του με τη Yoko Ono.

Μιλώντας για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως ο Mark Chapmn γράφει συχνά στη Yoko Ono ζητώντας συγχώρεση χωρίς εκείνη να του έχει απαντήσει.

Ανέφερε ακόμα πως ο Chapman και ο Lennon θα "επανενωθούν στον ουρανό" και πως θα μπορούσε να τα πάει καλά με τον Paul McCartney.

"Αν μπορούσε να πει κάτι στον John και τη Yoko τώρα θα ήταν "λυπάμαι που προκάλεσα τόσο πόνο. Ελπίζω να με έχετε συγχωρέσει", συμπλήρωσε.

Πηγή: Mirror