06 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ: Έσφιξαν οι ζέστες: Οι top selfies των σταρ με μπικίνι

Μέχρι από λίγα χρόνια, οι θαυμαστές και ιδιαίτερα το αντρικό κοινό είχαν την ευκαιρία να «χαρούν» τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη μόνο μέσα από τις σελίδες των περιοδικών, ενώ για να τις ξαναδεί κάποιος σε σέξι πόζες ή μόνο με το μπικίνι τους έπρεπε – ενίοτε – να περιμένει και μήνες.

Πάλι ρόμπα έγινε ο Αλβανός φασίστας: Το Αλβανικό DNA υπερέχει του Ελβετικού

Ο ΣΥΡΙΖΑίος αλβανοφασίστας Niko Ago (Νίκο Άγκο), που ο Βενιζέλος του έδωσε άδεια παραμονής χωρίς να τη δικαιούται, αφού βρίζει και κατηγορεί τους Έλληνες για ρατσισμό, βγήκε σαν κλασικός Αλβανός αριστεροναζί να πει ότι...

Η αστυνομικός "φύλακας άγγελος" του Βασίλη Κικίλια

Ποια είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα που ακολουθεί τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως

Ο Βασίλης Κικίλιας, λόγω ύψους, καταφέρνει να τραβάει τα βλέμμα όπου κι αν εμφανιστεί. Στην τελετή λήξης της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Ζάππειο όμως εκείνη που έκλεψε την παράσταση ήταν η όμορφη, μαυροφορεμένη αστυνομικός που συνόδευε τον υπουργό.

ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ; "Ο Μαστσεράνο έβαλε τις φωνές στον Μέσι και εκείνος έβαλε τα κλάματα!"

Ο αμυντικός μέσος της Μπαρτσελόνα ξέσπασε στα αποδυτήρια πριν από το παιχνίδι με το Βέλγιο στους συμπαίκτες του που δεν βοηθούν αμυντικά: «Κουράστηκα να τρώω τα σκ…α»

Ποιος είδε τον Μαστσεράνο και δεν τον φοβήθηκε στα αποδυτήρια της Αργεντινής πριν το παιχνίδι με το Βέλγιο για τη φάση των «8» του Μουντιάλ.

«Κουρδίζει» ο Άδωνις τα γατάκια του ΣΥΡΙΖΑ: «Τι θα κάνει με το φύλλο επίταξης τώρα ο Φωτόπουλος;»

Με μήνυμα στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρωτιέται τι θα κάνει το φύλλο επίταξης ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος.

ΒΙΝΤΕΟ-Συναγερμός στην ΕΛΑΣ μετά το βίντεο από την Ισπανία όπου αγγλίδα επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις με αντάλλαγμα αλκοόλ

Φέτος, στα ελληνικά νησιά αναμένονται να έρθουν περίπου 20 εκατομμύρια τουρίστες όλων των εθνικοτήτων, με πολλούς από αυτούς να επισκέπτονται τη χώρα μας με ένα μόνο σκοπό, να ξενυχτίσουν και να μεθύσουν όσο περισσότερο μπορούν.

Φοροφυγάδες οι τέσσερις στους πέντε πλούσιους

Αποκαλυπτικά στοιχεία: Σε 100 ελέγχους offshore βρέθηκε ότι μόνο οι 20 πλήρωναν τους φόρους τους για τα ακίνητα που διατηρούν στη χώρα μας -Οι διαφυγόντες φόροι που έχουν καταλογιστεί ξεπερνούν τα 150 εκατ. ευρώ, δηλαδή 300.000 ευρώ και άνω κατά μέσο όρο για κάθε ελεγχόμενο

Η Χίλαρι… αποθέωσε τη Μέρκελ στο Βερολίνο!

Την ‘Ανγκελα Μέρκελ… αποθέωσε την Κυριακή η Χίλαρι Κλίντον στη διάρκεια επίσκεψής της στο Βερολίνο.

Η Χίλαρι υποστήριξε πως η Μέρκελ είναι «η καλύτερη...

ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ! Ούτε ίχνος αυτοκριτικής!

Η αλαζονεία ξεχείλιζε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κωστής Χατζηδάκης στη φιλική γι’ αυτόν εφημερίδα Καθημερινή και στον πολιτικό συντάκτη Γ. Τερζή που του φέρθηκε με το…γάντι επί δυο χρόνια!

Σχέδιο – σοκ των Τραπεζών για ΔΟΛ, ΠΗΓΑΣΟ και Mega

Πριν από λίγες μέρες στελέχη των τραπεζών Εθνική, Eurobank, Alpha Bank και Πειραιώς συναντήθηκαν για να εκτιμήσουν την κατάσταση που διαμορφώνεται σε δύο δημοσιογραφικά συγκροτήματα ΔΟΛ και ΠΗΓΑΣΟ καθώς και το MEGA.

Γελάει ο κόσμος με το σούργελο τη Ραχήλ που πήγε στην πορεία με τη Louis Vuitton... Για το σοσιαλισμό και το λαό, αγωνίζεται κι αυτή

Δείτε φωτογραφίες - Μπορεί αυτή τη φορά να μην είχε κάγκελα για να σκαρφαλώσει, αλλά έκλεψε και πάλι την παράσταση - Ποικίλα σχόλια από την επιλογή να κρατάει από τη μία το πανό και από την άλλη την πανάκριβη τσαντα!

Η συμμετοχή της Ραχήλ Μακρή σε διαδηλώσεις εργαζομένων δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι γνωστό ότι η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων που απειλούνται τα εργασιακά τους δικαιώματα και περικόπτονται οι μισθοί τους, υπερασπιζομένη την αντιπολιτευτική γραμμή του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑίοι: "Τέλος" στην απεργία από τα μεσάνυχτα - ΓΕΝΟΠ: Ο αγώνας συνεχίζεται

Aποκαθίσταται σταδιακά η παραγωγή στις μονάδες της επιχείρησης καθώς οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στους χώρους εργασίας. Σύμφωνα με στοιχεία, από τη ΔΕΗ, τα έξι υδροηλεκτρικά εργοστάσια, ισχύος 900 μεγαβάτ, που είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω της απεργίας, είναι και πάλι διαθέσιμα. Το ίδιο και οι θερμικές μονάδες, ισχύος 700 μεγαβάτ.

Ο άγνωστος "πόλεμος" του Αιγαίου

Χιλιάδες πρόσφυγες περιμένουν στην Τουρκία για το ταξίδι της ελπίδας.

Δεκάδες μετανάστες εντοπίζουν και συλλαμβάνουν καθημερινά λιμενικοί στα ανατολικά θαλάσσια σύνορα της χώρας καθώς οι καιρικές συνθήκες (ήρεμη θάλασσα) ευνοούν τα σχέδια των σύγχρονων δουλεμπόρων.

«Λαγουδάκι» του Playboy απαρνήθηκε το παρελθόν της και έγινε μουσουλμάνα

Η Φελίσια Γιπ, μοντέλο εκ Μαλαισίας, είχε κάνει πολλά πρωτοσέλιδα με λιτή περιβολή και είχε θητεύσει και ως λαγουδάκι του Playboy. Μέχρι που αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να βγάλει τα γούνινα αυτιά, να πάρει το Κοράνι και να γίνει πιστή μουσουλμάνα -κάτι που ανακοίνωσε στο Facebook, προκαλώντας πολύ θετική υποδοχή στους φαν της.

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε που είναι το "σπίτι" του κροκόδειλου-Οι παγίδες για τον κροκόδειλο του Ρεθύμνου

Αναστάτωση και ερωτηματικά έχει προκαλέσει η εμφάνιση του κροκόδειλου στο Φράγμα Ποταμών στο Ρέθυμνο.

Το cretapost πήγε στην περιοχή και κατέγραψε την περιοχή όπου ζει ο κροκόδειλος ενώ μίλησε με κατοίκους του κοντινού χωριού που αναφέρουν ότι έχουν αναστατωθεί ποικιλοτρόπως.

Ρε μπουχέσα αντί να απαξιώνεις την καταγγελία πες μας τι απάντησες! Στις "ανοησίες" του Βενιζέλου θα απαντήσει η κύπρια ευρωβουλευτής

[Φυσικά και ο Βενιζέλος προσπαθεί να κατατάξει την κύπρια ευρωβουλευτή στους γραφικούς ώστε να απαξιώσει τις καταγγελίες της... εννοείται ότι δεν πρόκειται να πει πως απάντησε στο εν λόγω χαρτί των Τούρκων αφού δεν απάντησε λόγω του γνωστού ελληνικού μπάχαλου και "σιγά και τι έγινε"... για να μην υιοθετήσουμε όσα λένε κάποιοι περί δόλου κ.λπ]

Τη δυσαρέσκεια του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου (θα μας ζητήσει και τα ρέστα για τη μαλακ@α που έκανε...) έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της κύπριας ευρωβουλευτού Ελένης Θεοχάρους, με τον κ. Βενιζέλο να προβαίνει σε δήλωση για το θέμα την Κυριακή.

Οι τζαμπατζήδες πολιτικοί του «Ερρίκος Ντυνάν» -Πρώην πρωθυπουργοί και υπουργοί, μέχρι και ο Ζαχόπουλος, νοσηλεύθηκαν σχεδόν δωρεάν

Πρώην πρωθυπουργοί και υπουργοί, κομματικά στελέχη αλλά και καλλιτέχνες αναφέρονται σε δικογραφία της Εισαγγελίας Διαφθοράς, καθώς νοσηλεύθηκαν στο «Ερρίκος Ντυνάν» απολαμβάνοντας απίστευτες εκπτώσεις, οι οποίες προκάλεσαν στο ίδρυμα απώλειες 34 εκατομμυρίων ευρώ για την τριετία 2007-2010.

ΦΑΗΛΟΣ: Γιατί δεν μετακομίζετε στο υπουργείο Γεωργίας, κ. Βενιζέλε;

του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Η Ελληνίδα της Κύπρου, κ. Ελένη Θεοχάρους, που την εβδομάδα που πέρασε, στο Ευρωκοινοβούλιο έθεσε στον Πρωθυπουργό το θέμα των τουρκικών προκλήσεων και στηλίτευσε την αδράνεια τόσο της ΕΕ, όσο και του Ελλαδίτη Υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου, δεν είναι τυχαία.

ΦΩΤΟ-Μεγάλο τρολάρισμα από τον Καράμπελα στον ΣΥΡΙΖΑ

Πώς σχολίασε την προτροπή για σκίσιμο των φύλλων επίταξης
 
Την προτροπή του Νίκου Φωτόπουλου και του ΣΥΡΙΖΑ για σκίσιμο των φύλλων επίταξης προς τους εργαζομένους της ΔΕΗ σχολίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Γιάννης Καράμπελας.

Κρουλ: Έπιασα τα πέναλτι με τη βοήθεια της... Ελλάδας!

Φαν Χάαλ: Προσχεδιασμένη η αλλαγή τερματοφύλακα στο 120' - Είχα συζητήσει μαζί του ότι ίσως χρειαστεί να μπει στο γήπεδο αν ο αγώνας με την Κόστα Ρίκα οδηγηθεί στα πέναλτι

Ελληνική χείρα βοηθείας φαίνεται ότι είχε ο Τιμ Κρουλ στην εντυπωσιακή απόδοσή του κόντρα στου Κοσταρικανούς στη διαδικασία των πέναλτι.

Οπαδοί της Αργεντινής κοροϊδεύουν τον Νεϊμάρ (VIDEO)

Μπορεί οι περισσότεροι φίλαθλοι της Αργεντινής να στήριξαν τον Νεϊμάρ για τον τραυματισμό του όμως υπήρχαν και εκείνοι που αποφάσισαν να τον χλευάσουν μετά το τέλος του αγώνα με το Βέλγιο.

Οπαδοί της Αργεντινής κρατώντας στα χέρια μία...

ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Γιάννα: Με φοβούνται γιατί δεν μπορούν να με ελέγξουν

Η Ελλάδα της μεγάλης κρίσης, που ανακάλυψε αίφνης τα τελευταία 4 χρόνια το… ροζ συννεφάκι στο οποίο επί δεκαετίες σεργιάνιζε, είναι πρωτίστως η Ελλάδα που έχασε τον εθνικό προσανατολισμό της.

Κ. Μητσοτάκης: Να αντισταθούμε στον εκβιασμό του ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή κριτική ασκεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, για τη στάση τους στο θέμα της ΔΕΗ, σε συνέντευξή του στον "Ελεύθερο Τύπο", ο οποίος κάνει λόγο για εκβιαστική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τονίζει: «έχουμε την εθνική υποχρέωση να σταθούμε απέναντι στον εκβιασμό των αριθμών του ΣΥΡΙΖΑ»

Από γκάφα σε γκάφα ο Κατρούγκαλος! "Συνταγματολόγος" καλεί πολίτες να μη σεβαστούν αποφάσεις δικαστηρίων και κράτους...

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτεί τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στις οποίες καλεί εκ του ασφαλούς Ευρωκοινοβουλίου, τους πολίτες να υποστούν τις συνέπειες του νόμου αν δεν υπακούσουν σε αποφάσεις του κράτους...

Επιστρέφουν στα πόστα τους οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία

Επιστρέφουν στα πόστα τους οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στη δυτική Μακεδονία μετά την επίδοση των ατομικών φύλλων επίταξης.

Οι «χρυσοί» κοπανατζήδες της Βουλής

Το... κόλπο των βουλευτών για να μην χάνουν χρήματα όταν απουσιάζουν

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου να έχει στοχοποιηθεί (σ.σ. όχι άδικα) για το γεγονός ότι δεν πατάει το πόδι του στη Βουλή,αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι ο μόνος.

H βόλτα του Σαμαρά στο Καστελόριζο -Στο νησί για το πάρτι του δισεκατομμυριούχου Αντριου Λιβέρη [εικόνες]

Στο Καστελόριζο βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αντώνης Σαμαράς, όπου μαζί με τη σύζυγό του Γεωργία παραβρέθηκαν στο πάρτι του ομογενή δισεκατομμυριούχου Αντριου Λιβέρη που έγινε στο νησί.

ΕΠΙΔΗΜΙΑ : 58χρονος Έλληνας κλέφτηκε με 15χρονη Βουλγάρα και 29χρονος Αλβανός με 14χρονη Ελληνίδα!

Δύο περιπτώσεις εκούσιων απαγωγών προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον στην Ηλεία. Δεν πρόκειται από εκείνες τις περιπτώσεις που ανήλικοι ΡΟΜΑ «κλέβονται» για να παντρευτούν, όπως συνηθίζεται από τα έθιμα της φυλής, αλλά για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, που «κλέφτηκαν» με μια 15χρονη και μια 14χρονη αντίστοιχα με σκοπό…

ΦΩΤΟ: Λαφαζάνης... όνομα και πράμα

Δεν είναι τυχαία φλύαρος και σοσιαΛΗΣΤΗΣ:

ΒΙΝΤΕΟ-Βάζει «φωτιά» σε κάθε της εμφάνιση στην Μύκονο η γυναίκα του Γιασικεβίτσιους!

Πολύ δύσκολο να περάσει απαρατήρητη στις παραλίες της Μυκόνου, αφού οι περισσότεροι λουόμενοι «καρφώνουν» το βλέμμα τους πάνω της. Και δεν είναι να απορεί κανείς, αν κρίνουμε από το κορμί της Άννας Δούκα.

National Geographic: Αφιέρωμα στο «λίφτινγκ» των Καρυάτιδων

Αφιέρωμα στην ανανεωμένη εικόνα των Καρυάτιδων έκανε το National Geographic. To δημοφιλές περιοδικό αναφέρεται εκτενώς στη χρήση και το αποτέλεσμα των πρωτοποριακών τεχνικών λέιζερ που χρησιμοποιούν από το 2011 οι συντηρητές στο Μουσείο της Ακρόπολης για να καθαρίσουν τα μαρμάρινα αγάλματα. Μάλιστα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιτόπου σε βίντεο τους συντηρητές του Μουσείου να καθαρίζουν τα γλυπτά.

Η Πατρινή τραγουδίστρια... που "αναστατώνει" το facebook! (ΦΩΤΟ)

Η Μίνα Ευαγγέλλου … φαίνεται πως γνωρίζει καλά και την «ψυχολογία» των μέσων χρηστών του facebook!

Η εντυπωσιακή Πατρινή τραγουδίστρια ανέβασε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στην σελίδα της (μέσα από τα καμαρίνια του νυχτερινού κέντρου , Romeo + ) και στο άψε - σβήσε ... έγινε ο κακός χαμός .

ΦΩΤΟ! Στόκος με περικεφαλαία και προπονητής της πο@τσας!!

Η χθεσινή κίνηση του φαν Γκαλ να αλλάξει τερματοφύλακα 1 λεπτό πριν το τέλος της παράτασης, σαν άλλος Φάντροκ (το 1977 είχε κάνει το ίδιο αλλάζοντας τον Στεργιούδα και βάζοντας τον Χρηστίδη στο τελος της παράτασης με την QPR και τον δεύτερο να αποκρούει 2 πέναλτυ και να περνά η ΑΕΚ στην επόμενο γύρο), εξέπληξε πολλούς... αυτός όμως που έγινε τελείως ρόμπα είναι γνωστός ανθέλληνας αναρχοΣΥΡΙΖΑίος και προφανώς προπονητής της πο@τσας... Δείτε τι έγραψε με αποτέλεσμα να γελάει μαζί του όλο το ελληνικό twitter:

Σε αδιέξοδο ο Τσίπρας με το δημοψήφισμα! Μόνος κι έρημος μόνο με τον Καμμένο...

Χωρίς εναλλακτικές επιλογές πλέον η Κουμουνδούρου
 
Η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ για τη συλλογή υπογραφών 120 βουλευτών για την εισαγωγή του αιτήματος για δημοψήφισμα στη Βουλή έχει οδηγήσει πλέον τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε αδιέξοδο.

Bρούτσης καταργεί τις ουρές στον ΟΑΕΔ και φόρους «υπέρ τρίτων» νταβατζήδων από το 1928!!

Δύο πολύ σημαντικές μεταρρυθμίσεις προαναγγέλλει σε συνέντευξή του στη Real News ο Υπ. Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Πρόκειται αφενός για την ηλεκτρονική θεώρηση της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ που γίνεται εφικτή λόγω του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ, το οποίο μόνο η Ελλάδα διαθέτει και αυτόματα βγάζει από τις λίστες του ΟΑΕΔ όσους βρίσκουν δουλειά άρα ανανεώνει την κάρτα ανεργίας των υπολοίπων. Με το μέτρο αυτό πέρα από την ταλαιπωρία...

Γιατί ο χάρτης στη Θράκη βάφτηκε γκρίζος

Ρεπορτάζ: ΤΑΣΟΣ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ

Τα μεσημέρια στα Αρριανά μπορεί κανείς να βρει μόνο λίγους μουσουλμάνους χωρικούς. Μέσα στη ζέστη του Ιουνίου προτιμούν να κάθονται στην πίσω πλευρά του τρακτέρ που τους οδηγεί στα χωράφια έξω από το χωριό. Φυτεύουν καπνό. Στην πλατεία της πόλης, της ιδιαίτερης πατρίδας του Τούρκου υπουργού Υγείας του AKP Αχμέτ Μουεζίνογλου, έχει παζάρι. Τα παπούτσια και τα κρεμμύδια είναι από την Τουρκία, οι τομάτες από την Ελλάδα.

Μπαλατσινού στον Κωστόπουλο: «Από το δεύτερο χρόνο σκέφτομαι να χωρίσουμε»!

Η προφητική συνέντευξη της Τζένης στον Πέτρο πριν από τρία χρόνια! Δείτε το βίντεο!
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού δεν είναι πλέον ζευγάρι. Η κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού το βράδυ του Σαββάτου έπεσε σαν βόμβα!

Μόνο στα χαρτιά το ενιαίο μισθολόγιο: Απόφοιτος δημοτικού με μισθό 1.848€ και πτυχιούχος ΑΕΙ με 1.610€

- Τρία χρόνια μετά την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου εξακολουθούν να υπάρχουν μισθολογικές ανισότητες
- Οι αποδοχές παραμένουν υψηλότερες στους διάσπαρτους φορείς του Δημοσίου
- Διαφορές στους μισθούς όχι μόνο μεταξύ υπουργείων αλλά και μέσα στα ίδια υπουργεία, όταν υπάρχουν διαφορετικές υπηρεσίες και γραμματείες
- Δείτε χαρακτηριστικά παραδείγματα

Λήγει τα μεσάνυχτα η απεργία των εργαζομένων της ΔΕΗ -Συνεδρίαση της ΓΕΝΟΠ για τις επόμενες κινήσεις

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής λήγει η απεργία των εργαζομένων στη ΔΕΗ, ενώ το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ έχει προγραμματίσει για το μεσημέρι συνεδρίαση για την αποτίμηση της κατάστασης και το σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων.

Συνάντηση Καραμανλή-Ντόρας

Κάθε επαφή του Κώστα Καραμανλή με τη Ντόρα Μπακογιάννη, συνιστά εκ των πραγμάτων… θέμα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τετ-α-τετ, στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και επί 12 1/2 χρόνια αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, σε μια περίοδο μάλιστα έντονου προβληματισμιού στον χώρο της Κεντροδεξιάς.

Διασώστες και ταυτόχρονα τουρίστες –Εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ κάνουν δωρεάν «διακοπές» στα νησιά δουλεύοντας

Οι ελλείψεις στο ΕΚΑΒ πλήττουν ακόμη και τα μεγάλα αστικά κέντρα. Γίνεται εύκολα κατανοητό λοιπόν τι ισχύει στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας. Με δεδομένο όμως ότι αυτή την περίοδο οι τουριστικές περιοχές χρειάζονται περισσότερους διασώστες, εξαιτίας των επισκεπτών, έχει βρεθεί η χρυσή τομή. Οι «πολύτιμοι» εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ κάνουν δωρεάν «διακοπές» δουλεύοντας.

Οι ΠΑΣΟΚοι ποτέ δεν πεθαίνουν...

Εύη Χριστοφιλοπούλου, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Παντελής Καψής, Αθηνά Δρέττα, Θανάσης Χειμωνάς και Κώστας Σπηλιόπουλος. Τι είναι όλοι αυτοί; Είναι στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αναδείχθηκαν στη δεύτερη πασοκική περίοδο του Γεωργίου Παπανδρέου του Β’. έγιναν γνωστοί, πήραν θέσεις και αξιώματα και μέχρι σήμερα είναι στο προσκήνιο, ακόμη και εντός της κυβέρνησης.

Σκληρές εικόνες: Με αίμα βάφτηκε το Μουντιάλ για την Κόστα Ρίκα

Τρεις τραυματίες μετά τον αποκλεισμό της εθνικής τους ομάδας από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Σε πραγματική τραγωδία μετετράπη ο αποκλεισμός της Εθνικής Ομάδας της Κόστα Ρίκα από την Ολλανδία. Η δραματική σκηνή εκτυλίχθηκε καθώς χιλιάδες υποστηρικτές της Κόστα Ρίκα συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα του έθνους Σαν Χοσέ για να δουν την ομάδα τους να παίζει κόντρα στην Ολλανδία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αρχαία κλοπιμαία των ναζί επέστρεψαν στην Ελλάδα από το γερμανικό μουσείο [βίντεο]

Στην Ελλάδα επέστρεψαν την περασμένη εβδομάδα περισσότερα από 10.000 αρχαία αντικείμενα, κυρίως όστρακα και κομμάτια από αγγεία της Νεολιθικής περιόδου, τα οποία είχαν κλαπεί από τους ναζί το 1941 από ανασκαφές στη Θεσσαλία.

Απόρρητη έκθεση - φωτιά: ΓΑΠ και ΠΑΠ φούσκωσαν το έλλειμμα του 2009 και έστειλαν την Ελλάδα στο ΔΝΤ

Έκθεση από στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου και της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής αποκαλύπτει πως η κυβέρνηση Παπανδρέου φούσκωσε το έλλειμμα του 2009 κατά 14,7 δισ. ευρώ

Το έλλειμμα του 2009, που άνοιξε τον δρόμο για την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο, ήταν απόρροια μεθοδευμένης διόγκωσης των στοιχείων, με αποτέλεσμα την επιβράδυνση του προϋπολογισμού κατά περίπου...

ΒΙΝΤΕΟ-Αισιόδοξα μηνύματα για τον Σουμάχερ

Όλο και καλύτερα εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής επικοινωνεί με την σύζυγό και τα παιδιά του.

ΠΑΝΟ, ΤΙ ΤΗΝ ΠΟΤΙΖΕΙΣ ΡΕ! Ραχήλ Μακρή: Επιστρατεύουν τους εργαζόμενους για να μπορούν οι καναλάρχες να κλέβουν ρεύμα χωρίς αγωνία

«Επιστρατεύουν τους εργαζόμενους για να μπορούν οι καναλάρχες να κλέβουν ρεύμα χωρίς αγωνία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ραχήλ Μακρη, με αφορμή την επιστράτευση των εργαζομένων της ΔΕΗ.

Επιτέλους ο Μπαλατσινού σούταρε το λαμόγιο τον πορνόγερο

Καιρός του ήταν αφού την είχε ξεφτιλίσει παντού...

«Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης», αναφέρουν σε μια λιτή ανακοίνωση που ανήρτησαν στην ιστοσελίδα koolnews

Πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Δείτε τα:

ΑΙΣΧΟΣ!! Η Όλγα πουλάει τη... Lexus του Άρη! Και πως θα πηγαίνει στην Αράχωβα;

Επί των ημερών του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο υπουργείο Τουρισμού μαζί με την όλη ανανέωση που έγινε στο κτήριο και στα γραφεία αγοράστηκε ένα πολυτελέστατο Lexus. Η αγορά του αυτοκινήτου  χαρακτηρίστηκε από τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης ως παράτυπη και έγραψαν στο πόρισμά τους ότι το χρησιμοποιούσαν στο υπουργείο Τουρισμού μόνο για μετάβαση στην...

Αυτός είναι ο γιος του Σβαρτσενέγκερ: Νέος, ωραίος και με... μπράτσα σαν τον πατέρα του [εικόνες]

Γιατί να είναι παράξενο; Ο γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Του αρέσει η γυμναστική και οι πρόσφατες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι αψευδής μάρτυρας.