20 Δεκεμβρίου 2014

Καλά ρε γαιδούρια δεν ντρέπεστε; Στο δράμα του Χαϊκάλη δεν θα μείνει κανείς;

Τα ακούσαμε όλα για την περίπτωση του κωμικού Παύλου Χαϊκάλη και σαν κοινωνία δείξαμε για άλλη μια φορά πόσο απάνθρωποι είμαστε... κανένας μερκελιστής, γερμανοτσολιάς δεν έμεινε στο δράμα που βιώνει αυτός ο άνθρωπος τα τελευταία χρόνια... φτού σας ανάλγητοι!
Με την έλευση του μνημονίου και την εκλογή του στη Βουλή ο Παύλος ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά! 

Με μισθό 6-7.000 ευρώ δεν μπορεί...

Πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 21-12-2014

Δείτε τα:

ΒΙΝΤΕΟ-Aπίστευτοι ρόμπες!Δείτε τη Γιαταγάνα να λέει ότι ο μεσάζων είναι ακόμα ΑΝΕΛ!

Μετά από πιέσεις και απειλές για τη μελλοντική βουλευτική θέση τα πήρε πίσω...

«Φωτιές» άναψε η δήλωση της Χρυσούλας Γιαταγάνα σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους στη βουλή, ότι «ο Γιώργος Αποστολόπουλος παραμένει συνεργάτης του Πάνου Καμμένου» και ότι την προσέγγισε πριν από δύο μήνες για να επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Αποστολόπουλος: Είμαι αθώος - ΒΙΝΤΕΟ

«Απάντησα στη Δικαιοσύνη. Σαφώς είμαι αθώος», δήλωσε στο STAR ο Γιώργος Αποστολόπουλος ο οποίος κλήθηκε από τον Εισαγγελέα ως ύποπτος τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή μετά από τις  καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη.

Η Ραχήλ πρώτη μούρη στην ομιλία Τσίπρα - Τι είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΦΩΤΟ

Θερμό ασπασμό είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Ραχήλ Μακρή, στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων στην Κοζάνη όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο πλαίσιο των Περιφερειακών προγραμματικών συσκέψεων του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΑΝΟ, ΠΑΥΛΟ, ΛΑΚΗΗΗ ΟΥΟΥΧΟΥΟΥ! ΜΠΑΝΑΝΑ!Πάνε για σύσταση εγκληματικής συμμορίας όσοι εμπλέκονται στην παράνομη υποκλοπή

Αντιμέτωποι με κακουργηματικές διώξεις που αφορούν τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας, τη διενέργεια παράνομων υποκλοπών και επεξεργασία υλικού από παράνομες υποκλοπές, βρίσκονται όσοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο της υποκλοπής των συνομιλιών Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου.

Δημοσκόπηση Rass: Ψαλίδισμα -%2 της διαφοράς κι εδώ-Καταγγελτική ψήφο στην κυβέρνηση η ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ!

Προβάδισμα 3,4% στον ΣΥΡΙΖΑ (από 5,3% που ήταν πριν 1,5 μήνα), δίνει νέα δημοσκόπηση της Rass, που δημοσιεύεται στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, με οκτώ στους δέκα που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ να λένε ότι θα το κάνουν επειδή δεν πάει άλλο με τη σημερινή κυβέρνηση.

Ζητάνε και τα ρέστα! Οι Τούρκοι "διαμαρτύρονται" για "εγκλωβισμό" F 16 τους από Mirage 2000

Oχι μόνο επιχείρησαν να κάνουν ''κόσκινο'' το Αιγαίο με 22 παραβιάσεις σε μια κρίσιμη , πολιτικά, στιγμή της Ελλάδας, διαμαρτύρονται και από πάνω οι γείτονές μας γιατί αναχαιτίσαμε τα αεροσκάφη τους!

Στον εισαγγελέα για συμπληρωματική κατάθεση Καμμένος και Χαϊκάλης

Σε συμπληρωματική κατάθεση καλεί ο εισαγγελέας τους Π. Καμμένο και Π. Χαϊκάλη. Ο Χαϊκάλης με προσέγγισε, φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ο. Γ. Αποστολόπουλος.

Εικόνες φρίκης από τη Συρία: Τζιχαντιστές σταυρώνουν και ακρωτηριάζουν σε δημόσια θέα

Οι ακραίοι Ισλαμιστές κόβουν το χέρι ενός άντρα, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή

Συνεχίζουν να σπέρνουν τον τρόμο οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους οι οποίοι μέσα από νέες φωτογραφίες και βίντεο που αναρτούν στο Διαδίκτυο, δείχνουν το σκληρό και απάνθρωπο πρόσωπό τους.

ACHTUNG! ACHTUNG! Κατά 18,6% αυξήθηκαν οι γερμανοί τουρίστες στην Ελλάδα το 2014-Αυξημένες 10% οι κρατήσεις για τους χρόνου

Περισσότεροι από 2 εκ. γερμανοί τουρίστες μετέβησαν στην Ελλάδα με αεροπλάνο την καλοκαιρινή περίοδο, σύμφωνα με την γερμανική στατιστική υπηρεσία. Πρόκειται για αύξηση 18,6% σε σχέση με το 2013.


Το Ανεξάρτητο Γραφείο Αξιολόγησης του ΔΝΤ δείχνει… Τόμσεν για τα λάθη στο ελληνικό πρόγραμμα!

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» το Ανεξάρτητο Γραφείο Αξιολόγησης του ΔΝΤ συντάσσει έκθεση για τα λάθη και τις παραλείψεις στο ελληνικό πρόγραμμα και στο επίκεντρο θα βρεθεί ο Τόμσεν ως επικεφαλής της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σε Ελλάδα και Πορτογαλία.

Το αεροδρόμιο «φάντασμα» της Λευκωσίας -Σαράντα χρόνια μετά, οι φωτογραφίες σοκάρουν [εικόνες]

Η μνήμη των αντικειμένων. Όπως οι άνθρωποι κρατούν μέσα τους αμετάθετες εικόνες από την εισβολή των Τούρκων στη μαρτυρική Κύπρο, έτσι και τα πράγματα, οι τόποι, τα κτίρια αναδύουν τη δική τους ιστορική μνήμη.

ΦΩΤΟ-ΠΡΩΕΔΡΕ ΤΕΛΗΚΑ Η ΓΗΑΤΑΓΑΝΑ ΗΝΕ ΜΑΞΗΛΑΡΗ Ι ΩΧΗ;

Κι ενώ τώρα η Γιαταγάνα μετά τα σχετικά τηλέφωνα, διαψεύδει ότι είπε το μεσημέρι (η υπόθεση μπορεί να είναι στημένη) μένει να μας απαντήσει ο Πανάρας αν ισχύει η προφητική του δήλωση που έκανε το απόγευμα... ο Προέδρας για άλλη μια φορά μάντεψε σωστά:

ΛΑΚΗΗΗ!ΕΕΛΑΑ ΜΠΑΝΑΝΑ: Μονταρισμένο το υλικό που πήγε στον εισαγγελέα-Ποινικές ευθύνες για τον Λαζόπουλο

Κομμένο και ραμμένο ήταν το βίντεο Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου που παραδόθηκε από την εισαγγελία στην αστυνομία, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη των εργαστηρίων της ΕΛΑΣ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα εργαστήρια της Ασφάλειας η επεξεργασία των καταγεγραμμένων συνομιλιών και του βίντεο που παραδόθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις δικαστικές αρχές και την ΕΛΑΣ όπως είχαν ανακοινώσει την Παρασκευή ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πάνος Καμμένος.

«Έκρηξη» Αηδόνη στη Βουλή με βαρείς χαρακτηρισμούς για Βουδούρη-Παραστρατίδη

«Σκουλήκια» και «τυφλοπόντικες» χαρακτήρισε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χρήστος Αηδόνης, τον Οδυσσέα Βουδούρη και τον Θεόδωρο Παραστατίδη, που είχαν θεωρήσει σε χθεσινή τους δήλωση, δεδομένη την επιχείρηση εξαγοράς ψήφων για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εκ μέρους της κυβέρνησης.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Ο δημοσκόπος Ηλίας Νικολακόπουλος εξηγεί τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνει κυβέρνηση

Θυμίζω ότι ο Αλέξης τον έχει βάλει σε μια επιτροπή "σοφών" για την αναθεώρηση του Συντάγματος... παπάρια δηλ. αφού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στην επιτροπή της Βουλής για την αναθεώρηση αποδεικνύοντας ότι δεν τους αφορά το Σύνταγμα μιας και όπως έχει παραδεχθεί η Δούρου πιστεύουν στο Σύνταγμα των Κορυσχάδων και του ΕΛΑΣ...

Για τον Ηλία Νικολακόπουλο, πολιτολόγο και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν πρέπει να φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί το κόμμα αυτό άλλαξε και ηρέμησε όσο πλησιάζει η ώρα να αναλάβει την εξουσία.

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας είναι ο βασικός υπεύθυνος της κατάστασης

Στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης ξεκίνησε τον εκβιασμό και τις απειλές κατά βουλευτών, προκειμένου να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ!Αποστολόπουλος: «Ο Χαϊκάλης ψαχνόταν για λάδωμα... το αποδεικνύει το δικό μου υλικό»

ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΩ!! Χθες στη συνέντευξη τύπου ο Καμμένος είπε μόνος του προφανώς για να καλύψει τον κ@λο του: Στο χώρο βρήκαμε μηχανισμό καταγραφής άλλου, πιθανώς ο μεσάζων κατέγραφε κι αυτός τις συνομιλίες (μάλιστα είπε ότι άλλο άτομο είχε στησει στο χώρο και βρήκαν κάποιο μηχανισμό που κάτι κάνει στα κινητά, δεν θυμάμαι ακριβώς τι)... αυτό!

«Κατέθεσε την αλήθεια. Το πολιτικό και ποινικό θέμα το έχει ο κ. Χαϊκάλης. Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Οι διάλογοι έγιναν για να φανεί η ηθική υπόσταση του κ. Χαϊκάλη».

Με αυτές τις προτάσεις ο κ. Παύλος Σαράκης συνήγορος του κ. Γ. Αποστολόπουλου έδωσε το στίγμα της γραμμής που ακολούθησε ενώπιον του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου ο εντολέας του και καταγγελλόμενος ως μεσάζοντας από τον κ. Χαϊκάλη. Επί της ουσίας, η πλευρά του Γ. Αποστολόπουλου υπονοεί, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ποινικά αδικήματα έχουν διαπραχθεί από την πλευρά του κ. Χαϊκάλη και ότι ενδεχομένως το θύμα στην όλη υπόθεση να μην είναι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, αλλά ο ίδιος ο κ. Αποστολόπουλος.

Βίντεο: Κι όμως αυτός ο μοτοσικλετιστής επέζησε!

Παρά το γεγονός ότι τον παρέσυρε ένα τριαξονικό, ο αναβάτης υπέστη μόνο ελαφρείς τραυματισμούς

Την τρομακτική στιγμή στην οποία ένα τριαξονικό φορτηγό παρέσυρε έναν οδηγό μοτοσικλέτας σε δρόμους της Κίνας κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΓΙΔΙΑ->Καμμένος: Η Γιαταγάνα διαψεύδει...

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος έγραψε πριν από λίγο στο twitter ότι η Χρυσούλα Γιαταγάνα «διαψεύδει όσα της χρεώνουν».

Αυτοί θα δικάσουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Τα δεκατέσσερα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου και τους αναπληρωματικούς τους που θα δικάσουν την υπόθεση του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου για το χειρισμό της «λίστας Λαγκάρντ» κλήρωσε η Ολομέλεια της Βουλής.

ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΦΑΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΡΑ! Και η Ραχήλ επιβεβαιώνει: Μπορεί να'ναι στημένο-Ο Αποστολόπουλος είναι κολλητός του Καμμένου

Αμφιβολίες και επιφυλάξεις για το θέμα της απόπειρας χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη, εξακολουθεί να εκφράζει από χθες η ανεξάρτητη βουλευτής (και πρώην ΑΝΕΛ) Ραχήλ Μακρή.
Μιλώντας στο περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό «Tηλε-Επιλογές» των Σερρών είπε ότι...

ΚΟΚΟΚΟΚΟ! Τα μάζεψαν Βουδούρης-Παραστατίδης: Ανακαλούμε τη δήλωσή μας για χρηματισμό βουλευτών

Με κοινή του δήλωση οι βουλευτές Θεόδωρος Παραστατίδης και Οδυσσέας Βουδούρη, μετά το σάλο που προκάλεσαν προηγούμενες δηλώσεις τους περί χρηματισμού κι άλλων βουλευτών, ανακάλεσαν τα όσα είπαν.

Επεσαν οι υπογραφές για το πρώτο υδατοδρόμιο στην Ελλάδα [εικόνες]

Αναψε το «πράσινο φως» για το πρώτο υδατροδρόμιο στην Ελλάδα. Ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο υφυπουργός Υποδομών, Μιχάλης Παπαδόπουλος υπέγραψαν την απόφαση για την ίδρυση του πρώτου υδατοδρομίου στην Κέρκυρα.

Στη Βουλή με τροπολογία η δίμηνη παράταση του Μνημονίου

Η τροπολογία εντάσσεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας «Ιδρυση παρατηρητηρίου άνοιας, βελτίωση περιγεννητικής φροντίδας και ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας του υπουργείου Υγείας» το οποίο θα ψηφιστεί την Δευτέρα

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! Γιαταγάνα το πρωί: «Ο Αποστολόπουλος είναι ακόμα στους ΑΝΕΛ, ίσως είναι στημένο»... το απόγευμα: «Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο»

Με νεώτερή της ανακοίνωση, προφανώς και μετά από παρέμβαση του Αλέξη η Γιαταγάνα τα πήρε όλα πίσω (δείτε παρακάτω)... τώρα όμως πρέπει να την καλέσει ο εισαγγελέας να κάνει αρση απορρήτου του τηλεφώνου της να δούμε πότε έλεγε αλήθεια...

Επιμένει η Χρυσούλα Γιαταγάνα στις βόμβες που έριξε το πρωί του Σαββάτου όταν είπε πως ο Γιώργος Αποστολόπουλος παραμένει στους ΑΝΕΛ. Μάλιστα, μετά το σάλο που προκλήθηκε και την αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η ανεξάρτητη βουλευτής εμμένει στις απόψεις της.

Στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου ο Μαρκογιαννάκης για τις καταγγελίες Χαϊκάλη - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου ο Μαρκογιαννάκης για τις καταγγελίες Χαϊκάλη - ΒΙΝΤΕΟ
"Σήμερα το πρωί εκτάκτως συνεδρίασε η Επιτροπή Δεοντολογίας εξαιτίας της καταγγελίας που έχει κάνει ο βουλευτής κ. Χαϊκάλης για απόπειρα δωροδοκίας του και του κλίματος το οποίο έχει δημιουργηθεί.

Αφαιρέθηκαν επίμαχες διατάξεις για τα δάση από το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ

Μετά τις έντονες αντιδράσεις από βουλευτές του Κοινοβουλίου -συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΣΟΚ- και τη συλλογή 45.000 υπογραφών από τις περιβαλλοντικές οργανώσεις WWF Ελλάς και  Avaaz, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς αποφάσισε την απόσυρση διατάξεων από το επίμαχο άρθρο 12, το οποίο προβλέπει αλλαγές στο καθεστώς προστασίας των δασών.

ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ Ο ΜΕΣΑΖΩΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ! Χαϊκάλης: Για ποιο λόγο να το έχω στήσει όλο αυτό;

Ο κακοπροαίρετος θα έλεγε πως το έστησε για να τον εκβιάσει ώστε να του επιστρέψει το 5.000 που του χρώσταγε... αλλά η δουλειά στράβωσε όταν ανακάλυψαν ότι τους κατέγραψε και ο Αποστολόπουλος... θυμίζω ότι στη συνέντευξη τύπου ο Καμμένος αποκάλυψε ότι στο χώρο βρέθηκε συσκευή καταγραφής που άνηκε στον μεσάζοντα ο οποίος επίσης κατέγραψε τη συνάντηση... αυτά προς το παρόν

"Κάποιοι θεωρούν απίθανο να με προσέγγισε κάποιος προκειμένου να με δελεάσει να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ...

Στον εισαγγελέα ο Αποστολόπουλος

Ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου βρίσκεται αυτή την ώρα, προκειμένου να καταθέσει ο καταγγελόμενος από τον βουλευτή Π. Χαϊκάλη, για απόπειρα δωροδοκίας του ο Γιώργος Αποστολόπουλος.

Ανακοίνωση Ντογιάκου: Αυτόφορο όσων εμπλέκονται σε χρηματισμό βουλευτών-Προκαταρκτική εξέταση για την δημοσιοποίηση του υλικού του Χαϊκάλη

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελείας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος με αφορμή τη δημοσιοποίηση του υλικού του Παύλου Χαϊκάλη.

Γλέζος: Να μην συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ Βουδούρη-Παραστατίδης - Αποδοκιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να κατονομάζει τους λασπολόγους

Καταδικάζει τη «λάσπη» Βουδούρη-Παραστατίδη κατά συναδέλφων τους βουλευτών, πατά την διαφωνία του με τη στάση των τελευταίων, ο Μανώλης Γλέζος, τασσόμενος υπέρ της άποψης που εκφράζεται από βουλευτές της συμπολίτευσης ως σήμερα να μην συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Απίστευτη στιγμή -Κεραυνός χτυπά αυτοκίνητο ληστών, κατά την καταδίωξη, και το κάνει κομμάτια [βίντεο]

Πολλά έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια καταδίωξης εγκληματιών από περιπολικό. Αυτό που έγινε όμως στη Ρωσία δεν έχει προηγούμενο, καθώς κεραυνός χτύπησε όχημα ληστών και το έκανε κομμάτια.

Άδωνις: Κρύβονται σαν τα ποντίκια όταν βγαίνω στα κανάλια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Λάβρος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, εναντίον όλων. ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Καμμένος και Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκαν στο "στόχαστρό" του.

Οι 5 μύθοι της Ανεξυριζαυγιτικής Τερατογένεσης

Δύο χρονάκια τώρα οι εξηγήσεις περί του τι είναι ο Ανεξυριζαυγιτισμός έχουν δοθεί από τη ζωή. Όσο κι αν οι παραλήπτες του μηνύματος κάνουν το γερμανό, είναι απολύτως διακριτό και ορισμένο το φαινόμενο. Βέβαια έχει μια κύρια κορυφαία πτυχή, που αίρει τις παρεξηγήσεις. Δεν ταυτίζονται, ούτε καν μοιάζουν οι συνιστώσες του.

Fortune: Χάος στην Ελλάδα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και επιστροφή Σαμαρά στην εξουσία αργότερα

H νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές θα πρέπει να οριστικοποιήσει τις διαπραγματεύσεις με την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ

Aυτό που η Ευρωζώνη χρειάζεται για να κάνει Χριστούγεννα είναι να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, σχολιάζει με γλαφυρό τρόπο το περιοδικό Fortune, αποτιμώντας τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που σημειώνονται επί ελληνικού εδάφους τα τελευταία 24ωρα.

Οργανωθείτε ρε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μπας στήσετε μια προβοκάτσια της προκοπής!

Όπως όλοι οι σοβαροί και νοήμονες άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι η θεατρική παράταση με πρωταγωνιστή τον Χαϊκάλη και γκεστ σταρ τον Πάνο Καμμένο πρόκειται για μια κακοστημένη παγίδα που οργάνωσαν κύκλοι της Κουμουνδούρου που ευαγγελίζονται νέα ήθη και φυσικά των Ανεξάρτητων Ελλήνων που γνωρίζουμε το ήθος τους.

ΑΠΗΎΔΗΣΑΝ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ (όσο γίνεται) ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ: «Ε, άει στον διάολο, γελοία σκουλήκια»!

Έχει περάσει 1/4 αιώνα από την τελευταία μεγάλη πολιτική “ατραξιόν” με πληροφορίες και “πληροφορίες” για υποκλοπές (με κασέτες τότε!) που απεκάλυπταν ίντριγκες, εκβιασμούς, εξαγορές πολιτικών και συνειδήσεων.

ΟΥΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ DVD! Αναβάλλεται η προβολή του DVD στη Βουλή... μειοψήφισαν ΑΝΕΛ-ΧΑ

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας
 
Την απόφαση να μην προβληθεί στη Βουλή το υλικό από το επίμαχο DVD με τον Παύλο Χαϊκάλη έλαβε πριν από λίγο η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας χαρακτηρίζοντάς το ως προϊόν που προσβάλλει τον πολιτικό πολιτισμό και ευτελίζει τους θεσμούς.

Απίστευτη κωλοτούμπα Χαϊκάλη! «Δεν έχει σχέση ο Σαμαράς-Αν μου είχε πει για Σαμαρά θα είχα ενημερώσει αμέσως τον Πρωθυπουργό για να τον προστατεύσω»

Το πρόσωπο των ημερών, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, απάντησε στη μήνυση την που θα καταθέσει άμεσα Αντώνης Σαμαράς, κατά παντός υπευθύνου στην υπόθεση που αφορά τις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.

Επίθεση Γεωργιάδη σε Ανεξάρτητους Έλληνες και Λάκη Λαζόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, εναντίον όλων, με αφορμή τις καταγγελίες Χαϊκάλη.

"Όσοι ψήφισαν ΑΝΕΛ να αναλογιστούν τις ευθύνες τους", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Λούτσο Γκονζάλες: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου» (video)

Φίλος του... ΠΑΟΚ είναι ο Λούτσο Γκονζάλες όπως φαίνεται να παραδέχεται σε ένα ερασιτεχνικό βίντεο.

Ο Αργεντινός μέσος, που έχει κάνει σπουδαία καριέρα σε Ρίβερ Πλέιτ, Πόρτο και Μαρσέιγ, έχει καλές σχέσεις στο Κατάρ με τον Αλέξανδρο Κολιάδη, τον Έλληνα συνεργάτη του πρώην προπονητή της ΑΕΚ και νυν της Αλ Ραγιάν, Μανόλο Χιμένεθ.

ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΕΛΙΟ! Το βίντεο που δεν είδε το φως της δημοσιότητας με κλασικούς ψεκασμένους διαλόγους

Γράφει ο ζούγκλας με στόμφο λες και παρουσιάζει κάτι σοβαρό και όχι μια κωμωδία:

Είναι μείζον πολιτικό γεγονός. Ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο τους Έλληνες πολίτες. Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι, πέρα από τις όποιες νομικές ερμηνείες, οφείλουμε ως δημοσιογράφοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να δημοσιοποιήσουμε το περιεχόμενο των συνομιλιών.

Το χάος ΣΥΡΙΖΑ κι ο βόθρος ΑΝΕΛ "βγάζουν" Πρόεδρο; Κινήσεις βουλευτών για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην τρίτη ψηφοφορία

- Πως κινούνται βουλευτές για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην τρίτη, κρίσιμηψηφοφορία
- Οι σοβαρές καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του
- Σαφής ο κίνδυνος κατάρρευσης των οικονομικών της χώρας, οδηγεί στην κινητοποίηση των βουλευτών
- "Ανοιχτά" μιλούν για σημαντικές εξελίξεις ίσως και μέχρι την Δευτέρα
- Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Φώτη Κουβέλη

NBC: Αμφίπολη, το κορυφαίο επιστημονικό ζήτημα του 2014

Το ερώτημα που απασχόλησε περισσότερο τη χρονιά που πέρασε ήταν το ποιος είναι θαμμένος στον τύμβο της Αμφίπολης, σημειώνει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο

Ποιος είναι θαμμένος σε ένα τάφο 2.300 ετών στην Ελλάδα; Πόσο καιρό θα χρειαστούμε μέχρι να χρησιμοποιούμε ηλεκτρική ενέργεια από σύντηξη; Μπορεί ο ιός του Έμπολα να εξαλειφθεί; Αυτά είναι μερικά από τα κυριότερα ερωτήματα που απασχόλησαν την επιστήμη τη χρονιά που φεύγει, όπως τα αξιολόγησε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Θα περάσει την πόρτα της Εισαγγελίας και ο ΣΥΡΙΖΑίος Λαζόπουλος

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο «κατά αντιπαράσταση» εξέταση όλων των εμπλεκόμενων, στο γραφείο της Εισαγγελίας για την υπόθεση των καταγγελιών του Παύλου Χαϊκάλη για προσπάθεια χρηματισμού.

Δικάζεται ο Μαρινάκης

Στο εδώλιο ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης!Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτρης Ζημιανίτης έκρινε πως η υπόθεση εισόδου του Μαρινάκη στα αποδυτήρια του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να επανεξεταστεί από το εφετείο και έτσι άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης!

Πρόταση συνεννόησης 20 ανεξάρτητων μπλόκαραν οι Βουδούρης-Παραστατίδης

Σε διαδικασία συλλογής υπογραφών βρίσκονταν κείμενο με προτάσεις για «επιστροφή στην ομαλότητα». Οι κινήσεις Βουδούρη, Παραστατίδη φρέναραν την διαδικασία.

Ντόρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ παθαίνει πανικό

Τις δραματικές, απαξιωτικές συνέπειες που έχει για τον πολιτικό κόσμο το κλίμα που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα, με… κερασάκι στην τούρτα τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού, επεσήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Παγώνει» για δυο χρόνια ο φόρος υπεραξίας στις μεταβιβάσεις ακινήτων

Την απόφαση να παγώσει για δύο χρόνια τον φόρο υπεραξίας στις μεταβιβάσεις ακινήτων έλαβε η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών με διάταξη που θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή, μετά από διαπραγμάτευση με την τρόικα, προβλέπεται η αναστολή της εφαρμογής του φόρου υπεραξίας από μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Χαϊκάλης τοκογλύφος ή θύμα νιγηριανής απάτης: Του'δωσα 5.000€ και μου'φερνε 500€ τόκο κάθε μήνα

Είναι απίστευτοι! Τόσο βλάκες που τα παραδέχονται μόνοι τους πριν τους τα βγάλουν! Μετά τον Βαξεβάνη που παραδέχθηκε ότι ο εν λόγω Αποστολόπουλος ήταν συνεργάτης του περιοδικού του, έρχεται ο Χαϊκάλης να προσφέρει το απόλυτο γέλιο λέγοντας ότι είχε δώσει στον Αποστολόπουλο 5.000 ευρώ και τα ζητούσε πίσω... ε, δεν είναι λογικό ο Αποστολόπουλος που του φαγε το πεντοχίλιαρο να τον άρχισε στο παραμύθι; Για να μη συζητήσουμε για το ότι βουλευτής που χρωστάει σε τράπεζες, δίνει 5.000 ευρώ σε κάποιον για να τα παίξει στο Χρηματιστήριο στο εξωτερικό και αυτός του επιστρέφει 500 ευρώ το μήνα σαν τόκο!!! Τοκογλύφος που έχει φεσώσει τις τράπεζες... αυτό είναι το επίπεδο των αντιμνημονιακών στην Ελλάδα....

«Μου έδινε κέρδος 500 ευρώ το μήνα» - Είχαν γκρίζες συναλλαγές από το παρελθόν - Ερωτηματικά μετά τις σημερινές δηλώσεις του βουλευτή για το μεσάζοντα - Προβληματισμός για την αποστροφή Αποστολόπουλου στην επιστολή του, που λέει «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος», αναφερόμενος στον Χαϊκάλη και όσους τον κατηγορούν