16 Ιανουαρίου 2015

Τα γνωστά 2-3 άτομα αποδοκίμασαν τον Κουκουλόπουλο στην Κοζάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γνωστά 2-3 άτομα φωνάζουν και η σιωπηλή πλειοψηφία ακούει τρομαγμένη... Στο 2:15 του βίντεο ευτυχώς κάποιος της είπε: "σταμάτα να τελειώνουμε άντε" όταν η τύπισσα είπε "του χρόνου φέρτε μας τον Σαμαρά και τον Παπανδρέου"

Ένταση δημιουργήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, έπειτα από την ομιλία του Πάρι Κουκουλόπουλου, κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας στο 4ου Εσπερινό ΕΠΑΛ στην Κοζάνη.

Όπως γράφει το kozan.gr, ένας από τους μαθητές τον ρώτησε τον λόγο που επισκέφθηκε το σχολείο του, αποδοκιμάζοντάς τον που ψήφισε τα μνημόνια, ενώ ορισμένοι τον κατηγόρησαν ότι η επίσκεψή του εντάσσεται στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Από την πλευρά του ο κ. Κουκουλόπουλος υποστήριξε πως με τα σχολεία της πόλης έχει βιωματική σχέση, έχοντας υπάρξει 19 χρόνια δήμαρχος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ζητήσει άδεια από κανέναν για να επισκεφτεί τα σχολεία.

Μάλιστα κάποιοι μαθητές συνέχισαν να διαμαρτύρονται καθώς δεν ερωτήθηκαν αν είναι καλοδεχούμενος ο κ. Κουκουλόπουλος και οποιοσδήποτε άλλος από τον πολιτικό χώρο, σε μια σχολική εκδήλωση, όπως η κοπή πίτας.

Εν συνεχεία το λόγο έλαβε ο διευθυντής του σχολείου, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει γιατί προσκάλεσαν τον κ. Κουκουλόπουλο.

Δείτε το βίντεο: