25 Ιανουαρίου 2015

Αυτές είναι οι 5 πιο "καυτές" υποψήφιες που θέλουν να μπουν στη Βουλή!

Οι σ@ξι παρουσίες που ζητούν μια θέση στη Βουλή…

Στη μάχη της κάλπης ρίχτηκαν και οι σ@ξι κυρίες της ελληνικής showbiz, που αναζητούν μια θέση στη Βουλή και την ευκαιρία να ανάψουν φωτιές στα βουλευτικά έδρανα. Εκτός, λοιπόν, από τους πολλούς celebrities που είναι υποψήφιοι στις βουλευτικές εκλογές υπάρχουν και κάποιες παρουσίες σκέτη… φωτιά!
Μπορεί να μην έχουν μεγάλη (ή και καθόλου) πείρα στην πολιτική ξέρουν όμως να σαγηνεύουν με τις… αναλογίες και τις σέξι εμφανίσεις τους!

Νόνη Δούνια – ΝΔ, Α’ Πειραιάς
Μια από τις πιο σέξι υποψήφιες των φετινών εκλογών είναι η… Νόνη Δούνια. Πρώην μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει τον τόπο με κάθε τρόπο και βάζει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιά.


Εκτός από στοργική μανούλα και σύζυγος, η Νόνη είναι μια από τα πιο σέξι και εντυπωσιακές κυρίες της ελληνικής showbiz που έχει κάνει ουκ ολίγες φορές γυμνές φωτογραφίσεις. Ωστόσο, η υποψήφια βουλευτής δεν μετανιώνει για καμιά από αυτές!


«Δεν θα μπω σε καμία περίπτωση σε απολογία για την ιδιότητά μου ως μοντέλο, είναι μια δουλειά την οποία την έκανα για είκοσι χρόνια. Την υποστηρίζω και πάντα θα υποστηρίζω τις επιλογές μου! Εκείνη την περίοδο εκείνο ήταν το ζητούμενο. Στο πλαίσιο της δουλειάς μου και με τα δεδομένα της εποχής, το ζητούμενο ήταν αυτό. Και φυσικά δεν έχω μετανιώσει για καμία γυμνή φωτογράφιση...», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο TLIFE.

Κατερίνα Καλακμπόρ - ΝΔ, Β' Αθηνών
Σέξι συγγραφέας και πολιτικός η Κατερίνα Καλακμπόρ. Κατάγεται από τη Νιγηρία, γεννήθηκε στη Σερβία, μεγαλώνει στην Ελλάδα και ασχολείται με δημόσιες σχέσεις.


Έχει σπουδάσει Διεθνείς Επιχειρήσεις και Ευρωπαϊκές Σχέσεις και στόχος της είναι να στηρίξει την ομογένεια και τις μειονότητες, αλλά και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.


Αυτήν την περίοδο άφησε για λίγο στην άκρη την βιωματική συγγραφή του βιβλίου της «Οι αόρατες σχέσεις μεταξύ των γυναικών» και ετοιμάζεται για τη μάχη της κάλπης.

Φωτεινή Τσιτσίγκου - Τελεία, Β' Αθηνών
Την γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story , μας έμεινε αξέχαστη μέσα από τον επεισοδιακό τσακωμό της με την Άσπα Τσίνα και με ξανθό πλέον μαλλί διεκδικεί μια θέση στο Κοινοβούλιο.


Η Φωτεινή Ράλλη (όπως άλλαξε το όνομά της για να πετύχει στο τραγούδι), μπορεί να μην έχει κάνει ακόμη καριέρα στο εξωτερικό, όπως ήταν το όνειρό της, θέλει όμως να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά και να συνεισφέρει με τον τρόπο της.

Έτσι μετά την Κατερίνα Στανίση, η Φωτεινή Τσιτσίγκου είναι η δεύτερη τραγουδίστρια που κατεβαίνει στις εκλογές με την «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου.

Στέλλα Καλατζή - ΑΝΕΛ, Τρίκαλα
Μια ακόμη σέξι τραγουδίστρια θέλει να αφήσει την πίστα και να βρεθεί στη Βουλή. Η Στέλλα Καλατζή (Νταζελίδου είναι το πραγματικό της όνομα) είναι υποψήφια βουλευτής με τους ΑΝΕΛ στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Τρίκαλα.


Εκρηκτική, με εντυπωσιακές αναλογίες και συνεργασίες με τα πιο γνωστά ονόματα της νύχτας, η Στέλλα Καλατζή έκανε μαθήματα πιάνου με τον Κώστα βενετσάνο στο Ωδείο Εξαρχείων και την πρώτη της συνεργασία με τον Σταμάτη Γονίδη.


Κατόπιν ακολούθησε ένα ντουέτο με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ενώ έχει τραγουδήσει με τον Τόλη Βοσκόπουλο, την Άντζελα Δημητρίου, τον Βασίλη Καρρά, τον Αντώνη Ρέμο, τον Γιώργο Αλκαίο, τον Νίκο Βέρτη και πολλούς άλλους.

Στέλλα Τσιούχα - Ποτάμι, Πιερία
Ο θαυμασμός για τον Σταύρο Θεοδωράκη ήταν η αφορμή για να γίνει εθελόντρια στο Ποτάμι, και σήμερα είναι υποψήφια βουλευτής στην Πιερία.


Η προεκλογική της εκστρατεία ξεκίνησε από το Facebook και επειδή, όπως αναφέρει και η ίδια δεν υπήρχαν χρήματα για ταγιεράκια και επίσημες φωτογραφίες, έχει το άλμπουμ της στο προφίλ της.


Η Στέλλα Τσιούχα, με καταγωγή από το Δίον Πιερίας, δηλώνει πρώην υπάλληλος της Διεύθυνσης Υγείας και Πρόνοιας της (πρώην) Νομαρχίας Πιερίας και δημοσιογράφος και είναι έτοιμη για τη μάχη της κάλπης!